FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Mircea Lucescu, care l-a propus pe Marco Rossi pe banca României: „Poate să vină însuși Lucescu!”

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României
Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 13:53 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 14:12

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a răspuns propunerii lui Mircea Lucescu, care l-a indicat pe Marco Rossi drept posibil viitor selecționer al României. 

Mirel Rădoi, despre varianta Marco Rossi la naționala României: „Oricine poate fi adus”

„Oricine poate fi adus în locul meu aici, în momentul în care va fi plătită acea clauză, putem renunța și mâine. Se poate renunța și de o parte, și de alta. Poate fi chiar însuși Mircea Lucescu următorul antrenor.

Discuțiile sunt numeroase, mai ales că nu am avut rezultatele pe care cu toții ni le-am dorit, a fost și o atitudine mai ostilă asupra abordării fiecărei partide, că suntem prea ofensivi, că atacăm prea mult, că nu gestionăm rezultatul... au fost nenumărate discuții din punctul ăsta de vedere”, a spus Rădoi în cadrul unei conferințe de presă, când a fost chestionat despre acest aspect. 

Mirel Rădoi, despre șansele României la EURO 

Totodată, Rădoi a fost franc în momentul în care a fost întrebat dacă România ar fi trecut de grupe la EURO 2020:

„Acum e ușor, după ce vedem meciurile, să spunem că ar fi fost ușor și pentru România. Eu mă uit la grupa cu Macedonia de Nord, Ucraina, una echilibrată, cu echipe foarte bune. Toate echipele de la EURO, exceptând Germania, au arătat aici mult mai bine decât au făcut-o în calificări. Nu mă uit neapărat la puncte, vorbesc de joc. 

Eu cred că ne-ar fi fost foarte greu să trecem de faza grupelor. Nu aș avea nimic de câștigat sau de pierdut să zic «da, ne-am fi calificat, am fi mers până în semfinale», dar trebuie să fiu realist. Sunt cu acești băieți de un an și ceva, le știu potențialul, dar trebuie să acceptăm și valoarea adversarului”. 

Mie îmi place Belgia, își păstrează principiile de joc indiferent de adversar. Dacă ar fi să aleg o echipă care ar juca finala, aș miza pe Belgia. Îmi place și Spania. 
- Mirel Rădoi, selecționer România

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gata vizita medicală, urmează carantina! Naționala olimpică a venit azi la INMS: imagini surprinse de GSP

Mirel Rădoi, totul despre Jocurile Olimpice: ce spune despre negocierile pentru jucători, lotul final, pregătirea echipei și obiective

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stefan..
stefan..  •  01 Iulie 2021, 18:00

Sunt zeci de antrenori germani mai buni ca Daum. In lume, cu sutele. E decentă o reacție cu cenusa in cap dinspre Burleanu. Contra, Rădoi? ... :)))

elgabri
elgabri  •  01 Iulie 2021, 15:45

Repetentule taci din gura dati demisia si du te la BAC poate ai noroc

kyil
kyil  •  01 Iulie 2021, 15:20

miurele, du-te tata la Severin, preia o echipa de divizia a doua , a treia, nu e de tine nationala.... iar o sa ne faci de ras si prin Japonia. e ca si cum ai pune un elev de clasa a 11-a sa predea matematici speciale la Poli ...oricum nu ai cum sa ti dai seama.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează