INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UCRAINA - AUSTRIA 0-1

Mircea Lucescu propune un selecționer de la Euro 2020 pentru banca României: „E serios, ar merita!”

Mircea Lucescu (75 de ani) a fost dezamăgit de prestația Ucrainei din eșecul cu Austria, scor 0-1, meciul decisiv al grupei C de la Euro 2020. „ +20   FOTO
Mircea Lucescu (75 de ani) a fost dezamăgit de prestația Ucrainei din eșecul cu Austria, scor 0-1, meciul decisiv al grupei C de la Euro 2020. „

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 21:29 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 21:38

Mircea Lucescu (75 de ani) a fost dezamăgit de prestația Ucrainei din eșecul cu Austria, scor 0-1, meciul decisiv al grupei C de la Euro 2020. „Il Luce” propune și un nume pentru postul de selecționer al României, cel al lui Marco Rossi (56 de ani), în prezent pe banca Ungariei. 

  • Austria va juca în optimile de finală împotriva Italiei, pe 26 iunie, la Londra
  • Olanda a terminat grupa C pe primul loc. În optimile de finală, pe 27 iunie, de la ora 19:00, la Budapesta, „Portocala mecanică” va înfrunta o echipă clasată pe locul 3, într-una din grupele D, E sau F

Mircea Lucescu, campion cu Dinamo Kiev, a avut 7 jucători pe teren în echipa Ucrainei de astăzi. „Il Luce” a fost extrem de nemulțumit de prestația reprezentativei conduse de Shevchenko.

„Echipa Ucrainei a intrat pe teren cu gândul la un meci nul, jucătorii au fost relaxați, superficiali, austriecii mult mai direcți, combinativi, au meritat să câștige. Un meci inexplicabil, îmi doream foarte mult să câștige, îmi doresc să meargă mai departe, mai rău de atât nu pot să joace”, a spus Mircea Lucescu, la Telekom Sport.

Mircea Lucescu: „L-aș vrea pe Marco Rossi!”

Mircea Lucescu propune un selecționer de la Euro 2020 pentru banca României: „E serios, ar merita!”
Marco Rossi

„Marco Rossi este un fost jucător de-ai mei, nu mă surprinde ce realizări are, un băiat foarte inteligent. Am o relație specială cu el, am rămas în contact cu el, e un tip preocupat să facă performanță. 

L-aș vrea antrenor la naționala României, e un băiat serios, ar merita. E important să știi să te adaptezi culturii respective, jucătorilor de la națională, dar are o seriozitate în pregătirea meciurilor”, a spus Lucescu. 

Mircea Lucescu, încântat de antrenorul Marco Rossi: „Tactic, excelent. I-a insuflat Ungariei spiritul italian”
INTERVIU
Mircea Lucescu, încântat de antrenorul Marco Rossi: „Tactic, excelent. I-a insuflat Ungariei spiritul italian”

Calcule Euro 2020: cum poate ajunge Ucraina în „optimi”

Patru dintre cele mai bune echipe clasate pe locul 3 în grupele de la Euro 2020 merg în optimile de finală. Ucraina este deja sub Elveția și are nevoie de mai multe miracole. Două dintre următoarele scenarii trebuie să se îndeplinească:

  • Peste locul 3 din grupa B, dacă Danemarca învinge Rusia la exact un gol, iar Belgia o bate pe Finlanda
  • Peste locul 3 din grupa D, dacă Scoția și Croația termină la egalitate
  • Peste locul 3 din grupa E, dacă Polonia nu învinge Suedia, iar Spania și Slovacia nu încheie la egalitate
  • Peste locul 3 din grupa F, dacă Germania învinge Ungaria, iar Portugalia pierde la cel puțin 3 goluri cu Franța

VIDEO Portugalia - Germania, cu calificarea în „optimile” Euro 2020 pe masă

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Scandal la Euro! Politicienii maghiari se revoltă: „Ce vreți să faceți?! E dăunător și periculos”

FOTO Macedonia de Nord - Olanda 0-3 » L-a supărat pe Pandev la retragere! Cum s-a descurcat Kovacs în primul lui meci la Euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
gago747
gago747  •  22 Iunie 2021, 12:29
Postat de max9 pe 22 Iunie 2021, 00:37

pai cum sa vina daca e antrenorul ungariei? noi sintem patrioti(bleah), nu vrem straini. lasa ca radoi e nr 1. Nu o sa ne mai calificam niciunde in urmatorii 20 ani +. Ma uit si la impostorul de piturca cit de 'specialist' e, ma doare capul.

Rădoi e tot un fel de Șevcemko, doar că ăla a luat parcă un Balon de aur la vremea lui, și i-a tîrît pe uvraineni pînă la turneul final.

niuc011
niuc011  •  22 Iunie 2021, 11:52
Postat de irefutabil pe 22 Iunie 2021, 03:14

Daca ar antrena nationala de azi ar fi in cel mai bun caz rezultate la nivelul lui Piturca. Oricum, tineti minte interviul asta cu il luce. E momentul cu care o sa se laude in cativa ani ca l-a descoperit si pe Rossi.

Pai omul deja a declarat ca e unul dintre elevii lui. Asadar, e clar ca el l-a invatat tainele tacticii din fotbalul actual. Fara Lucescu in preajma Rossi era un frizer ilustru necunoscut din Brescia. Cati oameni mari a facut nea Mircea....

gigipioneru
gigipioneru  •  22 Iunie 2021, 11:51
Postat de gigipioneru pe 22 Iunie 2021, 11:49

ce nu am inteles este gestul lui lucescu facut pe cind i se cerea sa preia nationala. a spus ca este batrin ca ... si .... ca . peste o saptamina accepta sa antreneze turcia. a facut prapad acolo si turcii l-au dat afara. imi amintesc cum spuneau ca veneau doar 2 minute presa turca la cele ce avea sa le spuna lucescu. lucescu este un om inteligent dar pe banii patronului. nu cred ca este singurul care poate antrena c ubanii patronului care aduce jucatori. are meritul cu corvinul si inca ceva. dar faptul ca nu si-a terminat cariera la nationala romaniei sau ca nu a ajtat dinamo din cit de multi bani are si iel si fiul sau este o rusine. lipsa de caracter la romani. oare de citi bani mai are nevoie distinsul? nu s-a saturat de ei? si case luate cu japca asa cum a dat-o afara pe sora lui ratiu a uitat? nu domnilor. nu avem caractere. nu avem oameni care sa fie adevarati barbati romani. intelegeam ca nu are bani dar are multi. altii gen pockeristul piturca ar face bine sa taca. este perimat si ***. s-a vazut la craiova. cred in multi alti antrenori tineri nu si in experimentul radoi. fara cultura doar inarmat cu smecheria romaneasca fara putere de analiza se reduce la bancul cu rabinul care ii spunea unui enorias caruia ii murea o gainusa si cotet sa mute cotetul catre diverse puncte cardinale. dupa epuizarea permutarilor ii spuse enoriasului " tu mai ai gainuse ca eu sint plin de idei." asa si cu radoi. in romania politicul a condus si conduce si acest politi

.. si acest politic este zero. va place romania de azi? sinteti fericiti? aveti planuri de viitor? stati sa vedeti ce vine... deocamdata vrem nu vrem ungaria demonstreaza pozitie verticala si politica si economica si nu *** pentru UE> luati aminte dragi romani! luati aminte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează