FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

NOTE GSP Cea mai neagră seară! Note între 2 și 4 după umilința suferită de România cu Muntenegru + Edi Iordănescu a luat 1!

România - Muntenegru 0-3 / Sursă foto: GSP +31   FOTO
România - Muntenegru 0-3 / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 08:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 08:32

România a fost umilită iar, de această dată acasă, de Muntenegru, prin tripla lui Mugosa (0-3), și băieții lui Edi Iordănescu rămân codașii grupei. Gluma de naţională a lui Edi Iordănescu e ultima în grupă şi are şanse mari să ajungă în grupa C a Ligii Naţiunilor. 

Niciun „tricolor” n-a luat notă de trecere într-una dintre cele mai mai mari umilințe ale primei reprezentative din ultimii ani

Căpitanul Vlad Chiricheș, vinovat la două dintre golurile muntenegrenilor, a fost marele punct nevralgilc al naționalei. A primit nota 2, cea mai mică din tabăra lui Iordănescu.

Niță, Cristi Manea, Burcă, Bancu, Răzvan Marin, Florin Tănase și Mihăilă au avut la rândul lor evoluții catastrofale, aceștia primind nota 3 în caseta tehnică a Gazetei de azi. În rest, doar note de 4 și zero speranțe de viitor, într-o seară în care selecționerul Edi Iordănescu a fost notat cu 1. 

10a fost nota primită de Mugosa, omul care ne-a dat trei goluri aseară

Demisie, fantome, nepăsare
EDITORIAL
Demisie, fantome, nepăsare

Ștefănescu, titular la debut. Tot nota 4

Selecționerul Edi Iordănescu a surprins prin titularizarea debutantului Marius Ștefănescu (23 de ani). Fotbalistul de bandă, de la Sepsi, a fost al treilea promovat la prima reprezentativă de la începutul mandatului lui Iordănescu jr., după fundașul central Radu Drăgușin (20 de ani) și mijlocașul Octavian Popescu (19 ani). 

Convocat în premieră, Ștefănescu a fost lăsat în afara lotului de 23 de jucători pentru primele două partide din Liga Națiunilor, cu Muntenegru (0-2) și cu Bosnia (0-1), și s-a aflat pe banca de rezerve la meciul cu Finlanda (1-0). 

Aseară, a evoluat în nota echipei. Cu excepția unor acțiuni periculoase din prima repriză, nu a contat pe teren, fiind înlocuit cu Tavi Popescu în minutul 57. 

Note între 2 și 4 după umilința suferită de România cu Muntenegru

Cea mai neagră seară! Note între 2 și 4 după umilința suferită de România cu Muntenegru + Edi Iordănescu a luat 1!

E dificil după o asemenea înfrângere să mai găsești ce nu a mers. Zici că suntem încojurați de un cerc cu ghinion și nu putem ieși. Trebuie să tragem și să dăm totul pentru acest tricou. Nu sunt în măsură să vorbesc în numele echipei, dar fiecare trebuie să iasă pe teren și să dea maxim.

- George Pușcaș, atacant România

Clasamentul actualizat în grupa României

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

FOTO / Dezastrul cu Muntenegru, în imagini

+27 FOTO

VIDEO Schimb de replici între Dumitru Dragomir și Costin Ștucan, la GSP Live: „Dacă Edi nu pleacă, își distruge cariera!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

7 SCURTE Demisie, fantome, nepăsare » "FRF e obligată să îl demită pe Iordănescu"

Motivul incredibil pentru care VAR-ul n-a funcționat la rușinea cu Muntenegru » Ce s-a întâmplat în Giulești

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
razar99
razar99  •  15 Iunie 2022, 11:15
Postat de doubleti pe 15 Iunie 2022, 09:39

Ai punctat bine. Pot spune ca de jucat, noi n-am jucat rau aseara cel putin pana la schimbarile din minutul 57, chiar daca scorul a fost de 2-0. Cei care trebuia schimbati rapid erau Maxim,R. Marin si manea. Manea nu a reusit sa dea o centrare ca lumea tot meciul si a fost bulevard pe partea lui. Lui Stefanescu n-am ce sa-i reprosez. N-a jucat rau pentru un debutant. Raman la parerea ca daca jucatorii fcsb-ului, cand vin la nationala ar incerca sa joace ca o echipa, poate am avea mai multe sanse de succes, dar cand ii vezi ca obsesiv se cauta doar pe ei te apuca disperarea. Au fost niste faze cand si Tanase si Popescu puteau sa joace cu bancu in stanga (care se demarcase), dar ei au preferat sa intre in mijloc (unde era aglomeratie) si sa piarda mingea. Dupa schimbarile din min. 57, tot jocul echipei a scazut. Pacat ca unii vin la nationala cu un statut de mare vedete.

in min 57 era deja 2-0 iar la cateva min dupa ce a intrat popescu si olaru s-a facut 3.. deci cand nu s-a mia jucat nimic? pana in 57 la 2-0 sau dupa?

razar99
razar99  •  15 Iunie 2022, 11:12
Postat de doubleti pe 15 Iunie 2022, 09:52

Gresesti, n-am ura impotriva fcsb-ului, dar cand ii vezi cum joaca te apuca plansul. Tie ti-a placut tanase si Popescu? N-au jucat nimic, Tanase in afara pasei geniale la golul anulat a lui Puscas n-a facut nimc aseara. E lent, slab rau de tot, a cautat de 2 ori sa scoata 11 m dar s-a facut de ras. Popescu la prima atingere iar a cazut in fund. NU a adus niciun plus in joc. Pe langa el, aseara Mihaila a facut un meci genial. Asa ca lasa-ma cu ura mea impotriva fcsb-ului, aici vorbim de obiectivitate. Pai nu te apuca nervi cand vezi ca aseara Bancu a facur un meci aproape fara greseala si astia il considera slab???? Pai Birca a dat niste gherle si el a fost considerat mai bun decat Bancu. ma rog, dupa un astfel de meci e greu sa spui ca unii au fost mai buni decat altii, dar totusi aseara, primele 60 min nu au fost rele pentru Romania. Si apropo, mie mi-a placut mereu Olaru, dar de vreo 2 luni de cand toti il ridica in slavi, i s-a urcat la cap si nu mai are limpezimea din joc. Pana la urma l-a stricat si pe el Bucurestiul si laudele presei.

Mihaila meci genial?.. pe bune.. o alergatura bezmetica fara niciun rezultat.. si vezi la golul 2 ce face, cum se scoate singur din joc si lasa zona libera pentru centrare.. iar dupa min 57 cand era deja 2-0 si mai vine si golul anulat .. cine sa mai joace? Au fost cateva faze frumoase cu Manea centrand prin balarii... eu nu inteleg de ce Bancu mai joaca fundas.. macar il incerci extrema.. s-a vazut si aseara la golul 3 cat de usor este depasit desi avea prim-planul.

magic4ever
magic4ever  •  15 Iunie 2022, 10:47

Popescu a primit nota 4?!?!?! Dar ce a facut pe teren de a primit nota asta "mare"?! A fost total inexistent,nu a castigat nici un duel...dar prietenii lui Becali trebuie sa il evidentieze sa ii mentina cota marita pentru transfer,nu? NOTA 2 MERITA O. POPESCU!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează