FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Selecționerul Edi Iordănescu // foto: Imago
Selecționerul Edi Iordănescu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 13:58 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 14:45

FRF a anunțat în această după-amiază lotul oprit de selecționerul Edi Iordănescu pentru meciul cu Muntenegru din această seară (ora 21:45, PrimaTV, live pe GSP.ro). Andrei Ivan (25 de ani) lipsește de pe listă pentru a doua oară consecutiv, după România - Finlanda 1-0.

Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Andrei Ivan în lotul de 23 pentru meciul din această seară cu Muntenegru, deși atacantul Universității Craiova nu este accidentat. Așadar, Ivan va sta în tribune pentru al doilea meci consecutiv, după cel cu Finlanda de sâmbătă.

Decizia acestuia vine la mai puțin de o zi după ce Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea, a spus că selecționerul Edi Iordănescu a comis „o greșeală majoră” atunci când l-a ignorat pe Ivan la partida cu Finlanda.

În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”
CARTE
În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”

Mihai Rotaru, după ce Iordănescu l-a lăsat pe Andrei Ivan în afara lotului cu Finlanda: „Greșeală majoră”

„Antrenorul nu are voie să facă aşa ceva. E o greşeală majoră. Am crezut că e accidentat. Dacă i se întâmpla ceva lui Puşcaş, cu cine jucai?”, a afirmat Rotaru la Orange Sport.

Iordănescu l-a lăsat pe Ivan în afara lotului, în condițiile în care Andrei este unul dintre singurii doi atacanți selecționați și apți de joc, alături de Pușcaș.

Lamentarea lui Rotaru nu l-a atins pe Edi Iordănescu. Selecționerul l-a lăsat pe Ivan în afara lotului și pentru meciul cu Muntenegru!

Ivan a insistat în fața staff-ului că a jucat bine cu Muntenegru

În primul meci dintre cele 4 ale acestei acțiuni, 0-2 cu Muntenegru, Andrei Ivan a fost integralist în partea dreaptă a atacului. Ulterior, la 0-1 cu Bosnia, a intrat pe teren în minutul 74. La ultimele două meciuri, nici nu prinde lotul.

Ce s-a întâmplat între timp? După eșecul din Muntenegru, surse din Federație au povestit pentru GSP că asistenții lui Iordănescu le-au reproșat jucătorilor că au pierdut prea multe dueluri. „Ivan a insistat că el n-a pierdut nimic, că nici n-a avut mingi”, dezvăluie sursele.

Ce statistici a avut Ivan? Zero șuturi, zero ocazii create, zero driblinguri și doar două dueluri câștigate din 14 încercate. 

4este nota primită de Ivan în Gazeta Sporturilor pentru prestația din Muntenegru - România. Niță, Adrian Rus și Alibec au avut mai mult, 5

Lotul de 23 ales de Edi Iordănescu pentru România - Muntenegru: trei portari, doi atacanți

  • Florin Niță, Ștefan Târnovanu, Horațiu Moldovan, Alin Rațiu, Mario Camora, Cristi Manea, Nicolae Păun, Vlad Chiricheș, Octavian Popescu, Alex Cicâldău, George Pușcaș, Alex Maxim, Nicușor Bancu, Valentin Mihăilă, Marius Marin, Andrei Burcă, Andrei Rus, Răzvan Marin, Florin Tănase, Sergiu Hanca, Marius Ștefănescu, Deian Sorescu, Darius Olaru
Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!
sursă foto: frf.ro

Echipele probabile la România - Muntenegru: 

România (4-3-3): Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Al. Maxim - Sorescu, G. Pușcaș, Mihăilă 
Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu, Ad. Rus, Camora, N. Păun,, Cicâldău, Hanca, D. Olaru, Fl. Tănase, M. Ștefănescu. Cr.Manea

Muntenegru (4-4-2): M. Mijatovic - Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic - V. Savicevic, Raickovic, Jankovic, Jovovic - Krstovic, Mugosa 
Rezerve: Petkovic, Dragojevic, Balic, Milovic, Jovovic, Scekic, Bozovic, M. Vukcevic, Savicevic, Beciraj, Osmajic, Mugosa, Djuranovic

Mai multe știri despre România - Muntenegru: 

La jumătatea campaniei din Liga Națiunilor, România este sub adversare la toate capitolele!

Muntenegrenii s-au contrazis între ei, înaintea meciului din Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (112)
pErsanu02
pErsanu02  •  17 Iunie 2022, 22:10
Postat de gigimarga2 pe 14 Iunie 2022, 21:35

Stimate observator federal. Datorita criteriilor tale ( respectiv ,, cate goluri a dat cutare) fotbalul nostru a ajuns la ,,performamtele " de azi Spre deosebire de tine eu nu ma las furat de statistici reci ci ma uit si la : modul in care marcheaza sau rateaza iar in cazul său , concluzia este clara : e departe de a fi vreun mare marcator , cel mult unul de div B de prin anii 90 cand probabil erai mic dumneata. Nu styu de ce te incapatânezi sa l sustii atata dar am sa ti spun ce ma determina pe mine sa am aceasta pozitie si anume dezgustul fata de o parte a presei si chiar a lumii fotbalului de a promova jucatori mediocri doar pe considerentul ca s au platit bani multi pe ei . Este de asemenea o situatie intalnita si in cazul altor jucatori gen Coman Tanase etc asta ca sa nu ma acuzi ca as fi vreun gigist sau altceva . Dar discrepanta dintre reclama si valoare in cazul sau (ivan ) e pur si simplu ridicola . La ce experienta am in fotbal pot spune ca nu am cum sa ma insel Altfel opiniile pot diferi fara insa a fi neaparat agresivi unii cu altii . Probabil daca am sta fata in fata pentru chestia cu capul gol ti ai cere scuze si probabil ca ai mai invata cate ceva in ale scoutingului caci nu tot ce zboara e si comestibil . Hai Romania

Daca ai impresia ca observatorul federal intelege fotbalul astfel incat sa ii scrii atata replay-ul , iti pot zice ca ai pierdut timp de poman ...

Analiza
Analiza  •  16 Iunie 2022, 09:56
Postat de alexiosas pe 14 Iunie 2022, 15:54

scandalul e doar la ei in "presa".....nevoia de articole,de manipulare

Corect!

pErsanu02
pErsanu02  •  15 Iunie 2022, 17:06
Postat de observator_federal pe 14 Iunie 2022, 16:12

Bolovane, nu ziceai cam la fel despre Bancu?

BOLOVANE , cu litere mari ca sa te vezi BOLOVANE. Da fix la fel spuneam si de Bancu , si de Mateiu si de Nistor ... astia nu sunt jucatori campioni niciodata ... cu atat mai mult nu au ce sa caute la nationala Romaniei. Si daca ziceam si de Bancu ce ? :) A facut vreun meci mare ? Sau ca a dat gol cu ECHIPA MONDIALA FINLANDA acum gata e superjucator ... ba , natangule , stii cat a lipsit din meciul ala cu Finlanda sa nu se rupa norii atunci si nu acu ? Cativa centimetrii cand au avut aia doua ocazii in ultimele 5 minute si se inchidea meciul ... dar asa v-a mai chinuit cateva zile sa aveti impresia ca avem echipa ... Tu esti genul de bolovan care semnalizeaza cand o ia la vale si se face din ce in ce mai mare. Te uiti la fotbal ca romanii in anii 90 cand au vazut cuptorul cu microunde .

Vezi toate comentariile (112)
Comentează