FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Edi, uite cine te-a îngenuncheat! „Tricolorii”, învinși de vârful care joacă în Coreea de Sud. A înscris mai multe goluri decât toți atacanții noștri în mandatul lui Iordănescu!

Mugosa i-a umilit pe „tricolori” / Sursă foto: GSP +31   FOTO
Mugosa i-a umilit pe „tricolori” / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 00:45 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 00:45

Stefan Mugosa, atacantul de 30 ani al Muntenegrului care ne-a înscris trei goluri în duelul din Nations League, joacă de patru sezoane în Coreea de Sud, la Incheon United, locul 8 în ultimul sezon.

Deja în a doua parte a carierei, Mugosa valorează doar 800.000 de euro pe Transfermarkt, însă, în ultimele partide, a înscris mai multe goluri decât au făcut-o atacanții României în tot mandatul lui Edi Iordănescu! Tot el ne dăduse gol și în meciul tur de la Podgorica.

Mugosa și-a început cariera la Buducnost și a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Mladost Podgorica, Kaiserslautern, FC Erzgebirge Aue, 1860 Munchen, Karlsruher și Sheriff Tiraspol.

România suferă o umilință istorică în fața Muntenegrului » Concluzie unanimă: „Rușine, rușine să vă fie!”
România - Muntenegru 0-3
România suferă o umilință istorică în fața Muntenegrului » Concluzie unanimă: „Rușine, rușine să vă fie!”

România, umilită tur-retur de Muntenegru, o națională din care au lipsit cei mai valoroși jucători

Naționala României a fost masacrată în Giulești de o formație care adună jucători, în mare parte, de la cluburi anonime, fără istoric european. Excepțiile sunt puține, iar liderii echipei au fost în afara lotului din cauza accidentărilor.

13 noiembrie 1977este data ultimului meci în care un adversar marca de trei ori pe terenul „tricolorilor”. Safet Susic puncta atunci în Romania-Iugoslavia 4-6

Nici pe hârtie, nici ca nume, naționala lui Miodrag Radulovic nu ridică mari semne de exclamare. În absența vedetelor Savic și Jovetic,  în primul „11” aliniat contra „tricolorilor”, în Giulești, au fost în mare parte anonimi, unii veniți de la cluburi modeste precum Incheon United, Sutjeska, Tobol sau MTK Budapesta. 

FOTO / Cele mai tari imagini din confruntarea România - Muntengeru

FOTO: Alexandra Fechete
+27 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Burleanu, contestat la fiecare meci! Noi revolte ale ultrașilor, în meciul cu Muntenegru din Giulești + De ce riscăm suspendarea

VIDEO + FOTO Atmosfera senzațională în Giulești » Zeci de torțe aprinse de fanii Rapidului + Cine a fost „ținta” ultrașilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  15 Iunie 2022, 11:38

Stefan Mugosa daca l-ar avea meci de meci adversar pe Chiriches ar lupta pentru gheata de aur....

jackripper990
jackripper990  •  15 Iunie 2022, 06:06

nu stiu ce ne tot miram. K-league da clasa "ligii lui Gino" si cred ca mai mult ca niciodata se vad cat de exagerar de umflate sunt banii din drepturile tv, produsele academiei lui Hagi si "perlele" lui Becali. Asta e fotbalul romanesc. Stati sa vedeti ce premiere istorice o sa avem vara asta in cupele europene. Pana prin septembrie o sa fie mare lucru daca mai joaca cineva acolo. Bani sunt dar asta se intampla cand pui sefi pe cluburi combinatori ce nu au absolut nici o gara cu managementul. Asta e rezultatul a zeci de ani unde parintii au dat bani antrenorilor si am facut selectia in functie de fondurile parintilor si nu prin valoare. Asta e rezultatul fabricii de licente pro a federatiei. Ce va tot mira? In liga 1 joaca comune si cluburi ce spala bani pentru partide. Platim cu "mii" de euro jucatori straini din fonduri publice si aceste minunate perle de care va minunati azi. Jucam de ani de zile cu tribunele goale si voi ca ziar cereti parerea la toti groparii fotbalului MM, Mitica... etc. In fine, Liga C venim! La ora actuala va spun clar ca ne asteapta "umilinte"si mai mari cu Estonia Letonia si alte mari forte din continent.

robert_0731
robert_0731  •  15 Iunie 2022, 01:24

Burleanu numit politic (Fost jucator de minifotbal) Iorgulescu numit politic ( fiu ucigas) Iordanescu numit politic ( fiu de fotbalist si nimic altceva ) Popescu - capitan la Barcelona- spectator , bagat la puscarie sa iasa Burleanu HAGI exilat la Constanta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează