FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

ROMÂNIA - MUNTENEGRU // VIDEO+FOTO Luptați pentru ei! Suporterii naționalei au început deja să vină la fan-zone-ul special amenajat în centrul Bucureștiului

FOTO: Marius Mărgărit / Gazeta Sporturilor +5   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 17:58

România debutează diseară în Liga Națiunilor, "tricolorii" urmând să se dueleze cu Muntenegru la Ploiești, într-un meci care se va juca fără spectatori, de la ora 21:45. 

Ploieștiul s-a dovedit un stadion cu noroc pentru naționala României, "tricolorii" impunându-se în toate cele trei meciuri jucate acolo de la construirea noului "Ilie Oană": 1-0 cu Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2016, și alte două victorii în amicalele cu Kazahstan, 3-1, și Finlanda, 2-0.

Totuși, "tricolorii" lui Contra nu se vor putea baza în această seară pe aportul inimosului public ploieștean. FRF a fost sancționată, iar România va disputa primul meci din Liga Națiunilor fără spectatori. Totul a venit după un joc cu Grecia din preliminariile EURO 2016. România a reușit să obțină amânarea pedepsei la o partidă cu Finlanda (1-1) din aceleași calificări, dar penitența a fost reportată pentru Liga Națiunilor.

Totuși, fanii tricolorilor vor respira fotbal. Dacă nu pe stadion, atunci în Piața George Enescu din Capitală, unde Federația și Primăria au amenajat un fan zone cu ocazia meciului.

GSP.ro a luat pulsul zonei, iar fanii au început deja să se strângă, cu mai bine de 3 ore înainte de startul meciului cu Muntenegru.

Aproximativ 20-25 de suporteri erau prezenți în piață la ora 18:00, printre care și Teodora Alexandra Andrei, o fetiță de doar 5 ani și 7 luni, cea mai tânără fană a naționalei lui Contra.

 
 

Urmărește AICI partida România - Muntenegru  în format liveTEXT&FOTO pe GSP.ro!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
tav2377
tav2377  •  07 Septembrie 2018, 19:46

Decat meciuri amicale cu Moldova sau Cipru, mai degraba meciuri cu un pic de miza cu adversari de acelasi calibru. Luam bataie, ne vom bate cu Gibraltar si Kosovo...probabil ca aia ne e valoarea oricum.

prafurialbeptrzilenegre
prafurialbeptrzilenegre  •  07 Septembrie 2018, 19:06

O noua competitie nascuta din lacomie. Exact ce ne trebuia: mai mult meciuri trucate. kosher

titiduru22
titiduru22  •  07 Septembrie 2018, 18:46

Fan-zone-ul !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează