FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂSPUNS

Dan Petrescu a primit replica » Reacția unui oficial al echipei naționale: „Îi spun domnului Petrescu, să știe”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj +49   FOTO
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 19:37 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 08:46

Nicolae Dică (40 de ani), antrenorul secund al echipei naționale a României, i-a răspuns lui Dan Petrescu (52), tehnicianul lui CFR Cluj, care a criticat entuziasmul afișat de „tricolori” după victoria cu Austria din Nations League, scor 3-2.

  • CONTEXT: După meciurile României din Nations League (1-1 cu Irlanda de Nord și 3-2 cu Austria), Dan Petrescu s-a declarat nedumerit de valul de entuziasm din jurul echipei naționale: „Pentru mine, au fost două meciuri amicale, nu știu de ce cântau jucătorii după meciul cu Austria.  Să ne bucurăm după ce câștigăm cu Islanda și Bulgaria, deocamdată n-am câștigat nimic”.

Nicolae Dică, „secundul” lui Mirel Rădoi, a răspuns după ce a auzit comentariile „Bursucului”: „Pentru noi nu au fost meciuri amicale. Băieții s-au descătușat după joc, dorim să facem la echipa națională o familie, să îi unim pe jucători. Toată această treabă a plecat și de la noi, am încercat să îi facem pe băieți să se mai bucure și ei după jocuri. 

A fost doar aici această bucurie, care a durat câteva minute. Îi spun domnului Petrescu, să știe, că suntem cu picioarele pe pământ, am analizat bine jocul, știm unde am greșit și ce am făcut bine. Ne dorim ca în următoarele meciuri să arătăm și mai bine decât am făcut-o în ultimele meciuri”, a spus Dică la TV Telekom Sport. 

VIDEO Așa s-au bucurat „tricolorii” după Austria - România 2-3

Alte știri din Liga 1:

Maghiarii au analizat la milimetru „naționala” lui Rădoi » Marea problemă depistată + cum i-a surprins noul selecționer

Îl atacă pe Florinel Coman și își protejează căpitanul: „Este total aiurea!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2254271094823421
Michele Marinela  •  13 Septembrie 2020, 08:09

Stai in banca ta mai `sasaitule`. Nu esti tu cel care sa raspunda la asemenea afirmatii. Nu esti la Mioveni. Sunt oameni in FRF care pot da explicatii pertinenete. Si care trebuie sa se ocupe cu asa ceva, daca este cazul. Stoichita, Vochin, Burchel, Ticleanu, Titi, chiar si Bodescu. Ce e asa de grav? Un antrenor experimentat si de succes in fotbalul romanesc si-a spus opinia despre semnificatia acestor rezultate si euforia creata in jurul lor. Voi puteti tine cont de ele sau nu. Rezultatele viitoare vor demonstra trendul echipei nationale. Nu este cazul sa sari la gatul nimanui. In fotbal nimeni nu detine adevarul absolut. Vezi cazul FCSB-ului aseara cu Voluntari. Acum nu mai e pregatirea fizica senzationala care face diferenta, nici valoarea perlelor de zeci de milioane de Euro, nici.... Zi merci ca invatati meserie si acumulati experienta antrenand echipa nationala de seniori. Numai la noi se poate intampla asa ceva.

825098984908831
Alba Iulia  •  13 Septembrie 2020, 00:07

Pai da, e normal sa te bucuri de o victorie, dar sa nu faci nunta...Petrescu are dreptate, hai sa facem chef daca luam locul 2 in grupa, la Cm sau Ce, calificarea trebuie sa fie o performanta decenta in actualele conditii....

116538290032900
Alice Popa  •  12 Septembrie 2020, 22:33

Asa sa fie, mai Dica! Dar aveti sansa purcelului de Craciun!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează