Comentarii (61)
petschovschi  •  16 Octombrie 2019, 02:09

1. Am crezut că Pușcaș are mai mult creier. După ce ratezi un penalty într-un moment decisiv, știind că ai încălcat dispoziția antrenorului, mă așteptam să ai o atitudine umilă, să fii necșjit și să ai bunul simț de a-țit cere scuze. Nici vorba ! Pușcaș a dat dovadă la interviuri că e și infatuat și iresponsabil (din păcate, un discurs asemănător a avut și Stanciu după ce a ratat penalty cu Muntenegru la ultima fază, decisiv în ecuația acelei campanii de calificare) 2. Cineva îl compara pe Andone cu Pușcaș. Spun doar atît: Andone are o singură calitate, vigoarea. În rest, e o nulitate ce n-are ce căuta la Națională.

dac.impielitzat  •  16 Octombrie 2019, 06:56
Postat de lagardere_72 pe 16 Octombrie 2019, 02:02

Prefer de 1000 de ori un jucător valoros cu personalitate unuia care nu iese din cuvântul antrenorului

habar nu ai ce vorbesti. un jucator indisciplinat, chiar si foarte bun daca e, nu ajunge nicaieri. e o uratenie si o paguba oriunde ar juca. isi va rata cariera si va juca jumate de fotbal, practic va fi jumatate fotbalist; daca asta-ti place tie ok, dar o nationala nu poate sa se bazeze pe astfel de fotbalisti. trebuie sa fii de geniu ca sa-ti permiti indiscipline si sa si ajungi fotbalist cu rezultate, sa practici un fotbal frumos. sunt foarte foarte rare cazurile astea. nu e cazul la puscas, chiar deloc!

dac.impielitzat  •  16 Octombrie 2019, 06:43
Postat de lagardere_72 pe 16 Octombrie 2019, 06:34

Vlad, singura greșeală a lui Puscas a fost că a ratat acel penalty. Până și Cristiano Ronaldo ratează penalty. Văd că mulți îl critică că nu au fost ocazii cât a jucat el, dar Puscas în special în prima repriză a trebuit să acopere în foarte multe momente jumătate de teren, restul de jumătate fiind ocupat de ceilalți jucători români (conform tacticii). În repriza a 2-a norvegienii au obosit fizic și au si intrat în criză de timp. De aceea a fost mai mult spațiu pentru Andone. Așa că eu sunt mulțumit de Puscas cu excepția ratării acelui penalty. Fără el și Mitrita pierdeam lejer.

cat de gresit vezi lucrurile. singura greseala nu a fost ca a ratat penalty-ul, asta se intampla oricui, chiar si lui cr7 sau messi. greseala enorma pe care eu as pedepsi-o tare este ca a nu a respectat ce s-a hotarat inainte de meci, nu el era cel desemnat sa bata primul un penalty. asta e foarte grav. oricat ai fi de bun trebuie sa te subordonezi echipei, trebuie sa joci pentru echipa. copilul asta, nu are cum sa isi asculte simturile, auzi cica "am simtit". bai copile, simturile astea ti le dezvolti in timp, in ani de experienta, ceea ce tu nu ai. numai un senior, si chiar dintre aia foarte putini, au dezvoltate aceste "simturi" care le spun ce sa faca si cum sa faca in momente critice care le-ar permite sa schimbe planul datorita unui "simt". tu, baga capul in pamant, intelege ca esti un pion intr-un angrenaj complex, fa-ti treaba, joaca pentru bucuria de a juca fotbal si joaca pentru echipa in primul rand. foarte urat si gresit ce a facut. aici a gresit. nu ca a ratat.

Christian Ciuca  •  16 Octombrie 2019, 01:27

Puscas NU STIA ca ne trebuie 4 puncte de-acum, habar n-avea, uitati-va la interviul de dupa meci, ii zicea prezentatoarea "da da, va trebuie cel putin 4 puncte, adica victorie cu Suedia si meci egal in Spania, altfel nu va calificati!" si Puscas incredul ".. da...?... nu stiam, serios nu stiam." Pai ce e debandada asta la Nationala, chiar asa nu stii ce clasament ai si ce rezultate-ti mai trebuie?!

Alexandru Chis  •  16 Octombrie 2019, 14:22

Comportament nesportiv cu jurnalistii! In loc sa-si ceara scuze ca poate datorita executiei sale s-a pierdut o calificare la un C.E., acest jucator a ales sa raspunda precum Iordache de le PSD!

mongolia2060  •  16 Octombrie 2019, 02:43
Postat de lagardere_72 pe 16 Octombrie 2019, 02:38

Din punctul meu de vedere Contra a greșit când a ales să nu îl titularizeze pe Nistor. Dacă făcea asta atât Puscas cât și Mitrita rezistau până la sfârșit. Cei 2 au fost epuizati fizic de tactica 1-8-1-1. Și cu Mitrita în teren nu aducea Norvegia atâția jucători în față. Nistor nu e jucător care să îl introduci ca sa țină de rezultat. Iar ratarea penaltyului poate fi și urmare a lipsei de oxigen (odată cu oboseala creierul nu se oxigeneaza la capacitate normală)

1) Putea sa-l bage pe Nistor mai devreme, a facut-o tarziu doar sa inchida "gura targului"; 2) Nu ma dezic de Puscas, ramane prima varianta in atac. Nu mi-a placut indisciplina lui, dupa bis de asta vara. A fost aruncat precum "carne de tun" contra celor trei fundasi norvegieni, ce Dumnezeu sa faci decat sa fii epuizat ca un cal de cursa lunga? 3) Daca nu erau anumite presiuni, nici acum Mitrita nu juca titular. Am senzatia ca Impotriva a fost fortat sa-l titularizeze.

mongolia2060  •  16 Octombrie 2019, 02:23
Postat de lagardere_72 pe 16 Octombrie 2019, 02:17

Îmi aduc aminte de o anarhie terminată cu 3-0 pentru noi. Anarhist șef Mutu.

Vezi ca nenea Puscas este la a doua abatere de acest gen, dupa aceea din vara de la Euro, cand i-a luat mingea lui Ianis...

mongolia2060  •  16 Octombrie 2019, 02:11
Postat de petschovschi pe 16 Octombrie 2019, 02:09

1. Am crezut că Pușcaș are mai mult creier. După ce ratezi un penalty într-un moment decisiv, știind că ai încălcat dispoziția antrenorului, mă așteptam să ai o atitudine umilă, să fii necșjit și să ai bunul simț de a-țit cere scuze. Nici vorba ! Pușcaș a dat dovadă la interviuri că e și infatuat și iresponsabil (din păcate, un discurs asemănător a avut și Stanciu după ce a ratat penalty cu Muntenegru la ultima fază, decisiv în ecuația acelei campanii de calificare) 2. Cineva îl compara pe Andone cu Pușcaș. Spun doar atît: Andone are o singură calitate, vigoarea. În rest, e o nulitate ce n-are ce căuta la Națională.

Comentariu ireprosabil, BIG LIKE.

mongolia2060  •  16 Octombrie 2019, 02:07
Postat de raikkonen79 pe 16 Octombrie 2019, 01:58

Andone a intrat intr-o perioada de joc in care a avut spatii mult mai mari si...am cam vazut cum le-a exploatat. E un jucator inimos si cam atat.

Fuge mult, ca un bezmetic, de aceea ajunge obosit la finalizare.

cfrinho  •  16 Octombrie 2019, 01:35

Baiatul e ok pentru Under, la nationala e mai greu, dar nici alte variante nu prea sunt, asta e. Petre Marin n-avea ce cauta, cum nici o rezerva de la club n-are ce cauta titular la nationala, daca juca Paun era cu totul altceva, in fine, are si Contra prime de luat de la clanul makedonilor, asta e, stam la mana makedonilor din '90 incoace. :)))

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează