FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Lotul Norvegiei pentru meciul de pe Arena Națională: superstarul Odegaard conduce o echipă puternică

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 15:31

România întâlnește Norvegia, în cadrul preliminariilor EURO 2020, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, iar norvegienii vin cu toate vedetele la București.  

  • Meciul va fi transmis pe PRO TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Din lotul norvegienilor pentru această întâlnire nu lipsesc Martin Odegaard (20 de ani, Real Sociedad), Joshua King (27 de ani, Bournemouth) și Erling Braut Haaland (19 ani, RB Salzburg), cei mai cunoscuți jucători ai lor. 

Meciul se va disputa cu porțile închise, ca urmare a sancțiunii aplicate de către FIFA. 

Totuși, pe stadion pot intra gratuit, dar într-un cadru organizat, copiii cu vârste până la 14 ani. Aceștia trebuie să fie însoțiți de către un cadru didactic sau un antrenor în cazul sportivilor legitimați la grupe de copii și juniori. 

În meciurile precedente, Norvegia a trecut de Malta cu 2-0 și a remizat cu Suedia, scor 1-1, în timp ce România a pierdut în fața Spaniei, scor 1-2 și a învins Malta cu 1-0.

Lotul Norvegiei pentru meciul cu România 

  • Portari: Rune Almenning Jarstein (Hertha Berlin) Andre Hansen (Rosenborg) Orjan Nyland (Aston Villa)
  • Fundaşi: Omar Elabdellaoui (Olympiacos) Birger Meling (Rosenborg) Haitam Aleesami (Amiens) Havard Nordtveit (Hoffenheim) Kristoffer Ajer (Celtic) Even Hovland (Rosenborg) Tore Reginiussen (Rosenborg) Jonas Svensson (AZ Alkmaar) Ruben Gabrielsen (Molde)
  • Mijlocaşi: Sander Berge (Genk) Stefan Johansen (Fulham) Tarik Elyounoussi (AIK) Markus Henriksen (Hull City) Fredrik Midtsjo (AZ Alkmaar) Ole Selnaes (Senzhen) Martin Odegaard (Real Sociedad) Mathias Normann (Rostov)
  • Atacanţi: Joshua King (Bournemouth) Erling Braut Haaland (RB Salzburg) Bjorn Maars Johnsen (Rosenborg) Alexander Sorloth (Trabzonspor)

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Sergiu Hanca are Polonia la picioare și vrea la națională: „Le-am spus din vară” + Pronostic pentru FCSB - Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  01 Octombrie 2019, 21:08

stati ma linistiti ca nu e chiar asa... ei urca mingea, pun presiune la jumatate, imping jocu, urca 3-4 simultan la pressing, dar in meci DECISIV de calificare nu se vor risca ei sa faca pressing sus, sa se descopere la vreo contra rapida, deci noi sa punem presiune la jumate de la-nceput si veti vedea ca intr-un sfert de ora se retrag toti si vor schimba repede tactica in "lasa-i sa vine si-i prindem pe contre", nu e domne vreo forta Norvegia, au si ei pustani, nu sint peste medie, sigur ii batem 2-0.

168609290982675
Cornel Vladutiu  •  01 Octombrie 2019, 17:04

Chiar daca sunt pe val la echipele de club, la nationala nu au confirmat nimic inca,Romaniei ar trebui sa i fie frica de ea insasi. Ea poate sa castige acest meci sau sa il piarda..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează