INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Sergiu Hanca are Polonia la picioare și vrea la națională: „Le-am spus din vară” + Pronostic pentru FCSB - Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 12:37

Sergiu Hanca (27 de ani) este foarte apreciat în Polonia, fiind om de bază la Cracovia și se gândește la revenirea la echipa națională. 

Fostul fotbalist al lui Dinamo a mărturisit în exclusivitate la GSP LIVE că i-a „avertizat” pe polonezi încă din vară că va face un sezon bun la Cracovia.  

„Mă simt extraordinar în Polonia. Am făcut o alegere foarte bună. Sunt foarte iubit, respectat. Antrenorul mi-a dat foarte mare încredere, vorbește foarte mult cu mine. De la antrenament la antrenament eu cred că am răsplătit această încredere. Acum sunt unul dintre oamenii de bază. În primele șase luni au fost de adaptare. A trebuit să învăț întâi stilul, pentru că față de cel din România, aici este mai agresiv. Am învățat, apoi ușor ușor am început să învăț și limba și în pregătirea de vară le-am și spus că îmi cunosc potențialul și anul acesta îmi voi ajuta echipa”, a spus Sergiu Hanca, la GSP LIVE. 

Hanca a marcat 5 goluri în 10 meciuri pentru Cracovia în acest sezon și speră să îi atragă atenția selecționerului Cosmin Contra.  

„Bineînțeles că mă gândesc la echipa națională. Ca jucător, cele mai frumoase amintiri sunt din sânul echipei naționale. Simți că ai făcut ceva în fotbal plus că e o mândrie să joci pentru țara ta. Eu trebuie doar să mă antrenez cât mai bine, să joc cât mai bine, să îi dau motive selecționerului să mă urmărească sau să mă convoace. Eu cred că dânsul alege cel mai bine mereu și în scopul de a obține rezultate cu echipa națională”, a spus Sergiu Hanca.  

Pronostic pentru FCSB - Dinamo: bat „câinii” cu 2-0 

Deși a plecat cu tam-tam din „Ștefan cel Mare”, după ce soția sa a fost agresată de către suporteri în tribună, iar el a declarat că pentru el „Dinamo a murit”, Sergiu Hanca este în continuare alături de fosta sa echipă și le ține pumnii foștilor săi colegi în derby-ul cu FCSB.   

„O să fie ciudat un derby în care nu joc. Dinamo e mereu cu totul altă echipă când joacă împotriva celor de la Steaua, mă rog, FCSB, dar parcă e mai frumos când zici Steaua. Eu cred că Dinamo va câștiga. Am urmărit meciurile celor două echipe. Dinamo arată că este într-o revenire, jucătorii încep să se omogenizeze mai bine și cred că vor câștiga cu 2-0. Cred că motorul echipei este Nistor, toată lumea vede. El este creierul echipei. E bine că sunt mulți jucători tineri lângă el care au ce să învețe de la el. Este un lider. Golul din minutul 96 este cea mai frumoasă amintire a mea într-un derby”, a spus fostul fotbalist al „câinilor”.

VEZI ȘI:

FCSB // Ce înseamnă «Gnohere a mai slăbit un pic»? Câte kilograme are în prezent atacantul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Octombrie 2019, 13:44

Se pare ca Astra este clubul in care "telenovelele antrenoriale" capata accente de adevarata Saga-Nicolae. Ambitiile vanatorului care a adus din Africa un trofeu pahidermic de exceptie nu sunt egalate decat de aceste jocuri de sah cu presupusii antrenori pe care Dani Coman ii cheama la un interviu. Nici deschiderile clasice din sah nu au atatea varabile cat sunt "etalate" - de foarte multe ori - de catre "omul de casa" al ambitiosului din Baragan. Cine va fi "unsul" la echipa din Giurgiu ramane o mare necunoscuta atata timp cat inca nu au fost "explorate" toate variantele?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează