FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO Cosmin Contra îi răspunde lui Gică Popescu în „cazul Ianis”: „Asta i-am cerut!”

Articol de , - Publicat luni, 14 octombrie 2019 18:13

Cosmin Contra a fost criticat de Gică Popescu, după Feroe - România 0-3,  pentru că l-a folosit pe Ianis Hagi ca mijlocaș dreapta. (Detalii AICI). 

Azi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Norvegia, selecționerul României s-a apărat și i-a dat replica lui Popescu.

„Nu cred că l-am folosit pe Ianis pe un post pe care nu-l cunoaște. Dacă-mi aduc aminte, la începutul la Viitorul a jucat pe acel post, pe partea dreapta. Bineînțeles, avea libertatea să intre în interior. Asta i-am cerut la meciul cu Feroe. 

Nu l-am băgat în partea dreaptă, ci a avut libertate pe faza de atac să se miște în spatele vârfurilor și să primească mingea. Asta a fost partea tactică. Și domnului Mitriță i-am cerut asta când a intrat”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

„Ianis și Odegaard au crescut mult în ultimul an. Ianis joacă în Champions League, Odegaard evoluează în Spania și a fost cel mai bun jucător în luna trecută. Ambii sunt în formă” 
Cosmin Contra 

CLASAMENT

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Citește și:

Ioanițoaia îl apără pe Ianis: „Nu-i normal să constituie un privilegiu faptul că ești fiul legendarului Hagi, dar nici nu trebuie să fie un handicap”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
chromophobia
chromophobia  •  15 Octombrie 2019, 09:14

Ianis Hagi are cel putin aceeasi viziune in joc ca si tatal sau.Insa n-are forta de patrundere ca a lui si suturile.Daca juca Gheorghe Hagi pt Romania in meciul cu Spania,il executa cel putin o data pe Arizaballaga de la jumatea terenului pt ca ala statea la zeci de metri iesit din poarta in permanenta.Insa nu trebuie sa-i comparam la sange pe amandoi pt ca Ianis e prea tanar acum.Peste 4-5 ani,da

godot
godot  •  15 Octombrie 2019, 09:13

Eram sigur că ăștia vor fi pașii. Mai întâi de ce nu-l convoacă, apoi de ce nu-l bagă, apoi de ce nu-l bagă titular, apoi de ce nu-l dau numărul 10, apoi de ce nu-l joacă 90 de minute, apoi de ce nu-l joacă fără sarc8ni, apoi de nu-l joacă cu o anumită tactică, cu anumiți colegi, într-o anumită poziție șamd. Confundă națională cu Viitorul, unde era creat un mediu artificial pentru favorizarea lui Ianis.

lagardere_72
lagardere_72  •  15 Octombrie 2019, 05:58
Postat de Daniel Irimescu pe 14 Octombrie 2019, 21:23

Si care sunt jucatorii buni ! Ba. Romania nu mai conteaza in sport. E zero barat.

Și eu ce spuneam bre? În altă ordine de idei e posibil să fie mai talentat decât seniorul, dar nu va fi niciodata mai bun decât Gică și asta dintr-un singur motiv: tatăl său avea inteligență în joc, ceea ce la Ianis lipsește cu desăvârșire.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează