FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

VIDEO + FOTO România - Armenia. Primul contact al „tricolorilor” cu noua arenă din Ghencea » Cerința lui Rădoi + Keșeru: „E ciudat”

Jucătorii naționalei României au luat primul contact cu noua arenă din Ghencea, la antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Armenia.
Jucătorii naționalei României au luat primul contact cu noua arenă din Ghencea, la antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Armenia.

Articol de - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 20:29 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 21:04

Jucătorii naționalei României au luat primul contact cu noua arenă din Ghencea, la antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Armenia. 

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Mirel Rădoi a pregătit duminică seară ultimele detalii înaintea meciului cu Armenia, unul vital în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial. Selecționerul a fost atent la toate aspectele. Le-a cerut îngrijitorilor să tundă încă o dată gazonul, pentru a avea aceleași dimensiuni cu cele de la baza de pregătire din Mogoșoaia.

Elevii săi au fost impresionați de noua arenă din Ghencea. Este primul „contact al „tricolorilor” cu stadionul. Aici ar fi trebuit să se joace și meciul amical dintre România U21 și Anglia U21, anulat după apariția unor cazuri de Covid-19 în tabăra adversă. 

Claudiu Keșeru, înapoi în Ghencea

Claudiu Keșeru a revenit la FCSB, dar are interzis în Ghencea. Clubul Sportiv al Armatei a respins toate cererile făcute de Gigi Becali pentru ca formația lui să joace pe noua arenă. 

„Este foarte ciudat. S-au schimbat multe lucruri față de ce știam eu. Parcă nu recunoșteam stadionul”, a spus Keșeru. 

VIDEO Cum a pregătit Mirel Rădoi meciul cu Armenia

Interes major pentru România - Armenia

România păstrează încă șanse de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022, iar prestația elevilor lui Mirel Rădoi din meciul contra Germaniei le dă speranțe fanilor.

Pentru acest, FRF a pus în vânzarea aproximativ 15.000 de bilete, reprezentând 50% din capacitatea stadionului Steaua, iar aproape toate s-au vândut. 

Naționala României revine în Ghencea după 12 ani (ultima partidă: România – Austria 1-1, 9 septembrie 2009, preliminarii CM 2010), iar fanii s-au grăbit să cumpere bilete online, pe site-ul bilete.frf.ro. Azi, la ora 14:00, mai erau disponibile 614 bilete, la Family Zone (inelul 2) și la Peluza Nord (inelul 2).

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

VIDEO Mirel Rădoi, iritat la conferința dinainte de România - Armenia: „Vreți circ? Facem circ!” » L-a chemat pe Ivan la microfon

Interes major pentru România - Armenia » Fanii își pot cumpăra bilete și de la stadionul Ghencea

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
fairplayromania
fairplayromania  •  11 Octombrie 2021, 19:18

Gigiştii si-au luat bilete la meci ? E singura lor ocazie sa intre pe stadion...:):):)

fairplayromania
fairplayromania  •  11 Octombrie 2021, 19:09
Postat de catalynn pe 10 Octombrie 2021, 21:47

Interesant cât se screm ăștia sa nu ii spună Templului pe nume: Stadionul STEAUA!!! :-))) Am observat asta și la știrile sportive de la ProTV! :-)))

Din cauza ăstora s-a stricat fotbalul în România..... Becali nu are nici -o vină, el e samsar, bişniţar....vinde si cumpără. Mass-media a distrus noţiunea de bun-simţ .

necion
necion  •  11 Octombrie 2021, 13:43

ce cauta ba nene puscas ala la nationala ca *** saracu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează