FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Tavi Popescu, luat la rost de fostul căpitan al României: „Trebuie să demonstrezi că ești în măsură să deschizi gura!”

Octavian Popescu s-a contract cu fanii români în Bosnia // FOTO: Raed Krishan
Octavian Popescu s-a contract cu fanii români în Bosnia // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 08:08 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 11:19

Răzvan Raț a criticat atitudinea pe care mijlocașul Octavian Popescu (19 ani) a avut-o la finalul partidei Bosnia – România 1-0.

  • Meciul România - Muntenegru e programat azi 14 iunie, ora 21:45. Partida găzduită de stadionul Giulești va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de PrimaTV.

Fostul fundaș stânga al naționalei spune că extrema de la FCSB nu ar fi trebuit să se contreze verbal cu ultrașii care i-au apostrofat pe fani la finalul meciului.

La jumătatea campaniei din Liga Națiunilor, România este sub adversare la toate capitolele!
LIGA NAȚIUNILOR
La jumătatea campaniei din Liga Națiunilor, România este sub adversare la toate capitolele!

Răzvan Raț l-a luat pe rost pe Octavian Popescu

„E puțin ciudat să comentăm gesturile unui jucător care întâi trebuie să demonstreze. S-a certat cu suporterii și asta mă deranjează. Întâi trebuie să demonstrezi, să ai statutul să te cerți cu suporterii. Nici măcar atunci nu ar trebui. 

Eu, Mutu și Chivu nu ne-am certat vreodată cu suporterii. Să le răspundem ce? Dacă ne-a dat cineva cu terenul în cap, de ce să mă mai cert? Asta nu-mi dă mie dreptul la replică. Suporterii pot să spună foarte multe lucruri, asta nu înseamnă că eu trebuie să-i răspund fiecărui suporter sau să-i cer socoteală.

E vorba despre statut. Ești Octavian Popescu și deocamdată nu ai jucat nicăieri. Trebuie să demonstrezi că ești în măsură să deschizi gura”, a spus Răzvan Raț. potrivit digisport.ro.

Scandal cu ultrașii după Bosnia - România 1-0 

Ultrașii din gruparea „Uniți sub Tricolor” au reacționat dur la finalul eșecului de la Zenica. I-au înjurat pe fotbaliștii „tricolori”, iar căpitanul Vlad Chiricheș a luat atitudine. Fundașul lui Sassuolo le-a cerut suporterilor să înceteze cu înjurăturile, apoi și-a trimis colegii spre vestiare. Lucrurile deja se inflamaseră. 

Denis Alibec și Octavian Popescu s-au numărat printre „tricolorii” care n-au acceptat atitudinea galeriei.  Atacantul s-a lovit în minutele de final și era cu nervii întinși, fiind potolit cu greu de căpitanul Chiricheș. Tavi a început să se contreze verbal cu suporterii, moment în care Sergiu Hanca a intervenit și l-a îndepărtat din fața galeriei.

VIDEO Totul despre Muntenegru - România

Citește și: 

Muntenegru, fără doi jucători de bază la București! Unul a pasat decisiv în meciul tur cu România

„S-a implicat total” » Edi Iordănescu, despre evoluția și gestul lui Tavi Popescu din România - Finlanda: „Asta înseamnă că avem viață și perspectivă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  15 Iunie 2022, 17:43
Postat de emil1986 pe 15 Iunie 2022, 12:52

Mai postalau mai mare ca tine, un amarat, sustinator al unei echipe de liga II-a :)), nu gasesti, ever. :))))))

"Mai mai " =))))))) dupa ce esti prost ..mai esti si agramat !!

emil1986
emil1986  •  15 Iunie 2022, 12:52
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 15 Iunie 2022, 00:27

cine vorbeste despre creier :))))) cel mai prost fcsbist de pe forum =))))))))))))))))))))

Mai postalau mai mare ca tine, un amarat, sustinator al unei echipe de liga II-a :)), nu gasesti, ever. :))))))

ntmarcel4
ntmarcel4  •  15 Iunie 2022, 00:39

ali bec s-a nascut accidentat dar si asa ii pacaleste pe toti in continuare, la cfr nu a facut decit scandal, e gras lent, 'accidentabil' si nevricos,dar e selectionat in continuare si platit ca si cum ar fi descoperit america si leacul impotfiva cancerului

Vezi toate comentariile (18)
Comentează