FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Atac vehement către FRF după decizia lui Rădoi: „O Federație serioasă nu poate face o asemenea greșeală! E fără precedent”

FOTO: Imago +21   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 12:34 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 14:02

Florin Prunea a criticat dur Federația Română de Fotbal, după ce Mirel Rădoi a anunțat că va pleca în noiembrie de la națională.

După 1-0 cu Armenia, Mirel Rădoi a anunțat că renunță la națională după ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial, iar Florin Prunea, un aprig contestatar al administrației Burleanu, a atacat Federația Română de Fotbal.

Florin Prunea FRF după decizia lui Rădoi: „E fără precedent așa ceva”

„Se pare că nu am învățat nimic din tâmpeniile pe care le facem. Așa a plecat și Contra înainte de barajul cu Islanda... Până acum nu a vorbit nimeni de o plecare a lui Rădoi. Înseamnă că sunt probleme mai vechi între el și FRF, problema grave, de mult timp. Și acum s-au acutizat și a simțit nevoie să termine.

Și mai e și problema contractului. Nu știu dacă cineva își permite să facă un contract care se termine înainte de finalul unui ciclu de calificare. Nu cred că o Federație serioasă poate face o asemenea greșeală! Să angajezi un antrenor pe o perioadă în care nu se termină un ciclu de calificare...

Obiectivul nu era calificarea la Campionatul Mondial? Cum îi faci un contract care se termină înainte să își poată îndeplini obiectivul? E fără precedent! Nu am auzit așa ceva! Dar la FRF sunt oameni care nu au legătură cu fotbalul. Nu ai ce să le ceri lui Burleanu și Bodescu. Mă așteptam la mai mult de la Stoichiță, dar el e pus acolo ca să execute niște ordine. 

Dacă nu sunt probleme cu cei din FRF, de ce pleacă? Naționala e într-un moment bun și e meritul lui. Echipa arată bine în acest moment, e în creștere și se formează un nucleu de bază. Se face un schelet națională. E munca lui și trebuie continuată. 

Să nu uităm că nu e prima plecare de la națională. A făcut-o și ca jucător, iar asta îmi arată o instabilitate emoțională. Nu poți să te retragi așa, dintr-o dată.  Eu cred că Rădoi poate fi întors din drum. Și jucătorii îl pot întoarce”, a spus Prunea la ProX.

Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc. Eu mi-aș dat nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!
-Mirel Rădoi

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

Citește și: 

7 scurte » „Rădoi, un munte de orgoliu și de încăpățânare. De ce pleacă? De ce ar mai fi stat?”

https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/romania-armenia-cm-2022-preliminarii-razvan-marin-instat-643994.html

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  12 Octombrie 2021, 14:36

Ce a realizat practic Radoi ? NIMIC ! A ratat calificarea precedenta ( Ungaria si Islanda..ne erau la indemina). Acum se bate moneda pe un eventula loc 2 , dar jocul echipei este... vraiste, echipa nu prea stie sa atace, de tinut de minge si pase ...nu mai vorbesc, golurile sint reallizari personale, Radoi schimba jucatorii si formulele de echipa ca si lenjeria intima, apoi a adus la Nationala jucatori care nu spun nimic ( cu citeva prezente i prima liga-Markovici, Sorescu- , unii, care de mult nu mai joaca nimic - Alibec, Keseru-, in timp ce alti jucatori, din echipa de tineret, sau de altundeva nu sint folositi ( exemplu Pascanu, Man, Paun etc). Se vede de la o posta ca nu are pregatire, ca nu are pedagogie si actioneaza prin ce a luat de la antrenorii care i-a avut.

sadiq
sadiq  •  12 Octombrie 2021, 14:27

Sa poata manevra ei bn o eventuala calificare . Unul cu carca , altii cu placinta. Nu au dat semne a ar oferi o prelungire de contract si Radoi se prezinta ca si cum se razbuna pe ei. Eu asa vad

leu.mr
leu.mr  •  12 Octombrie 2021, 14:10

Are dreptate, cum i s-a facut contract doar pina inaintea posibilelor meciuri de baraj ? Probabil nu au crezut ca Romania poate ajunge acolo...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează