FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0 // Ipoteză surprinzătoare a lui Cornel Dinu: "Tadic executa așa lovitura de la 11 metri doar daca era vreo pace balcanică!" + Îi propune nume noi lui Contra

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 20:08

Cornel Dinu a făcut o analiză la rece a partidei dintre România și Serbia, scor 0-0. Fostul selecționer îi oferă și câteva alternative lui Cosmin Contra.

"Serbia ne-a fost net superioară și în prima repriză. Pentru mine e foarte greu să urmăresc astfel de meciuri. După mamă sunt sârb, după creștere și trăire sunt român.

Tadic nu putea să excecute așa lovitura de la 11 metri decât dacă era vorba de vreo pace balcanică. În repriza a doua ne-a salvat doar norocul și lipsa de execuție a sârbilor. Eu aș fi gândit cu totul altfel echipa pentru acest joc", a declarat Dinu la TV Digi Sport. 

Alternative pentru Contra

"Selecționerul încearcă să facă ceva, dar trebuie să meargă până la capăt. Era un prilej deosebit să pregătească o echipă pentru preliminarii. Eu aș fi jucat cu Crețu, de la Gaz Metan, un fotbalist pe care îl urmăresc de câțiva ani. E peste tot ce are pe acel post.

Aș fi mers poate și cu Nedelcearu în locul lui Tamaș, chiar dacă nu e nici el tocmai de acest nivel. Aș fi păstrat în stânga cuplul Bancu-Mitriță. Rotariu ar fi fost și el titular. A fost singurul jucător periculos din repriza a doua. Aș fi jucat cu Drăguș atacant central de la început. Aveam nevoie de jucători cu mobilitate", a adăugat Cornel Dinu

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Cornel Dinu râde de un fotbalist al naționalei U21: "Manele cânți, manele joci, cu manelele se alege praful"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
hristac
hristac  •  16 Octombrie 2018, 08:51

fiecare vede fotbalul cum vrea ! Dinu il vede mai domol,au trecut anii,ce sa-i faci ? a ramas doar limba-i despicata si aroganta

106644143639493
Nelu Teleaga  •  16 Octombrie 2018, 07:13

eu cred ca este prea multa fantezie iar logica spune ca pacea balcanica ar fi mai degraba intre muntenegreni si sirbi ceea ce cred ca se va intimpla lasind meciul ultim la ambitia muntenegrenilor cu romanii. o sa vedeti. romania va avea un meci greu la bucuresti cu lituania pentru ca asa sintem claditi. vor ataca ca niste nauci si vor lua un gol. poate vor bate. dar asta nu va schimba nimic pentru ca muntenegru va face meci nul la belgrad pentru ca asa vor sirbii. dar nu va fi surpriza si o victorie. daca va fi victorie adio. insa in ultimul meci cu muntenegru vor fi in joc toate armele de la arbitrii la orice. romania a pierdut totul la bucuresti cu macedonia. istoria daum se repeta. si totusi daum a avut un penalty in ultimul minut si ratat de "geniul" Stanciu. Altfel ar fi aratat celelalte meciuri ale neamtului caruia nu i s-a dat un meci de verificare nu un an cum are tot "genialul" contra omul cu noroc si nimi mai mult. Asa ca ferea de strategia sirba si muntenegreana. daca nu ne rotunjim golaverajul la bucuresti cu lituania nu avem nicio sansa. repet in cazul in care sirbii vor da un punct sau chiar trei muntenegrului pentru ca este posibl sa se ajute. asa le va ramine muntenegrenilor si varianta de nul. sint multe alte calcule. depinde de ce se va intrimpla intre muntenegru si serbia. apoi daca vom cistiga la scor cu lituania.

albalbastru72
albalbastru72  •  16 Octombrie 2018, 05:09

Bravo domnule Dinu,ochiul expertului vede exact cum au stat lucrurile.Asta in timp ce la digi Dumitrescu abereaza ca un patron de circiuma.Gsp ati crescut un pic in ochii mei desi meritul e tot al meu,v-am batut la cap un an de zile sa puneti pareri si analize cu Dinu in locul tabloidelor jenante cu eliberatul conditionat al cocalarului fecesebist.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează