FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / Spaniolii laudă naționala României: „Suedia și Norvegia vor suferi la București”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 00:48

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, recunoaște că a avut ceva emoții în victoria în fața României, scor 2-1, din preliminariile EURO 2020.

„Faptul că am suferit puțin ne face mai puternici. Am spus înainte de meci că România e o națională eficientă în ultimele minute. Ocaziile se creează, mai apoi sunt sau nu transformate, dar am avut ocazii și rezultatul putea fi mai drastic. Spania are chef să marcheze și suntem foarte mulțumiți de asta.  

România a schimbat sistemul de joc. Văzuserăm că obișnuiesc să facă marcaj la omul din bandă. Saul și Fabian se descurcă foarte bine acolo, ne oferă fotbal și goluri. În repriza a doua ei au trecut în 4-4-2 și au riscat mult. Ăsta e fotbal adevărat și cu siguranță Suedia și Norvegia vor avea de suferit la București. 

După cartonașul roșu am schimbat sistemul. La faza eliminării mă preocupă ce s-a întâmplat înaintea eliminării, când am pierdut mingea”, a declarat Robert Moreno.

Portarul ibericilor Kepa Arrizabalaga (24 de ani) a rămas uimit de forța ofensivă arătată de naționala României în repriza secundă: „Sunt fericit pentru victorie și pentru cum am jucat. Am jucat așa cum nu prea suntem obișnuiți, apărându-ne, toată echipa a făcut un meci mare. 

Portarul lor a salvat două sau trei faze foarte periculoase. Am fi putut intra la pauză cu un avantaj mult mai mare, dar Tătărușanu a făcut un meci mare. În partea a doua am început bine, dar după golul României ne-a fost mai greu”. 

CLASAMENT ACTUALIZAT

Citește și:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
314881129278976
Cristian Guta  •  06 Septembrie 2019, 22:04
Postat de caminero pe 06 Septembrie 2019, 10:40

Norvegia și Suedia vor suferi la București? tot ce se poate, dacă pîrjolim holdele și otrăvim fîntînile, o să se aleagă cu ceva enterocolită, și o să sufere de s-o memoreze pînă la adînci bătrîneți..

Super tare asta . Ca pe vremea tatarilor.

deusdat
deusdat  •  06 Septembrie 2019, 13:52

Furia Roja contra Măgărușilor din Carpați.

wwerko80
wwerko80  •  06 Septembrie 2019, 12:16

Ce 4-4-2, Contra a jucat cu 6 fundasi.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează