FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // FOTO Sergio Ramos, cartonaș galben neînțeles de nimeni!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 21:51

România joacă în această seară meciul cu Spania, în cadrul preliminariilor EURO 2020. Sergio Ramos (33 de ani) a marcat golul de 1-0 dintr-un penalty corect acordat, apoi a văzut cartonașul galben.

  • România - Spania e liveTEXT AICI de la 21:45 și în direct pe Pro TV.

Deniz Aytekin, arbitrul german al partidei de pe Arena Națională, i-a arătat cartonașul galben căpitanului madrilenilor. Ramos a sărbătorit reușita imitând un binoclu în fața camerei de lângă teren. „Centralul” a interpretat gestul lui ca unul menit să agite spiritele și l-a avertizat. 

Sergios Ramos a devenit din acel moment inamicul numărul 1 al fanilor de pe Arena Națională, fluierându-l la fiecare atingere de balon.

ROMÂNIA - SPANIA // FOTO Sergio Ramos, cartonaș galben neînțeles de nimeni!

Nici spaniolii n-au înțeles!

Marca a notat că avertismentul primit de Ramos e unul inexplicabil, în timp ce AS scrie că fundașul central a întârziat revenirea pe teren după reușită și că acesta ar putea fi motivul avertismentului. Sport.es e de părere că „centralul” partidei a interpretat greșit gestul căpitanului lui Real Madrid și al Spaniei . 

14 penalty-uri consecutivea transformat Sergio Ramos pentru naționala Spaniei și Real Madrid

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
2499099983496085
Cristian Constantin  •  05 Septembrie 2019, 23:48

A fost o dedicatie pentru nepotul lui care poarta ochelari,nu avea nimic cu publicul

wwerko80
wwerko80  •  05 Septembrie 2019, 22:58

Un galben pt un penalty se merita

cneius
cneius  •  05 Septembrie 2019, 22:52

Faceti sluj ibericilor ????????Mai bine scriati de cartonasul luat aiurea de Marin la o faza in care un spaniol a intrat in el !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează