FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // Schimbare inspirată a lui Cosmin Contra » Florin Andone a marcat la 3 minute după ce a intrat pe teren

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 23:22

ROMÂNIA - SPANIA / Cosmin Contra a fost criticat înaintea meciului dintre România și Spania pentru că a trimis pe teren cinci fundași, însă în repriza secundă a făcut o schimbare de foarte inspirată.

Selecționerul l-a trimis pe teren în minutul 56 pe Florin Andone, un cunoscător al fotbalului spaniol, în locul lui Claudiu Keșeru, care n-a avut prea mari realizări. 

La doar trei minute după ce a intrat pe gazonul stricat de pe Arena Națională, Florin Andone a reușit să înscrie cu capul după o recentrare a lui George Pușcaș tot cu capul.

Florin Andone (26 de ani) a jucat în Spania pentru echipe precum Castellon, Villarreal C, Cordoba și Deportivo.

ROMÂNIA - SPANIA // FOTO Sergio Ramos, cartonaș galben neînțeles de nimeni!

ECHIPELE DE START

ROMÂNIA: Tătărușanu - Benzar, Nedelcearu, Chiricheș, Grigore, Toșca - N. Stanciu, R. Marin, C. Deac - Pușcaș, Keșeru
Rezerve: I. Radu, Niță - Rus, Grozav, Maxim, I. Hagi, Păun, Anton, Bordeianu, Fl. Ștefan, Cicâldău, Fl. Andone
SELECȚIONER: Cosmin Contra

SPANIA: Kepa - J. Navas, Ramos, Llorente, Alba - Saul, Busquets, Fabian Ruiz - Rodrigo, Alcacer, Ceballos
Rezerve: De Gea, Pau Lopez - Carvajal, Hermoso, Sarabia, Thiago, Suso, Oyarzabal, Gaya, Rodri, Unai Nunez, Parejo
SELECȚIONER: Robert Moreno

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
484647715224966
Marian Boeangiu  •  06 Septembrie 2019, 07:18

Un antrenor cu studiile, pregatirea si mai ales (of, Doamne,iarta-ma pentru nepolitetea de care dau dovada) mintea lui Contra nu va putea ,niciodata , sa aiba rezultate. Nu poate "inventa" o surpriza decenta ,lucrativa. Cum sa explici faptul ca folosesti 3 fundasi centrali impotriva unei echipe fara periculozitate deosebita la jocul de cap dar cu combinatii letale venite din margine ? Nu e mai logic intarirea mijlocului, locul de unde pornesc pasele filtrante si marginile ,locul de "promenada"a lui Navas ?Astfel putem spune ca nu e vorba de inspiratie introducerea lui Andone in locul lui Keseru ci o uriasa lipsa de logica nefolosirea de la inceput a luiAndone in locul lui Keseru tinand cont de calitatile fiecarui jucator in parte si conjunctura. Care este ultimul jucator fara viteza care a avut succes intro intalnire cu Spania? Care este ultima echipa ce a avut posesia superioara Spaniei(a propos de elucubratiile unor foste glorii fotbalistice)? Care este echipa ce s-a aparat 70 de min. in fata Spaniei si a scapat fara gol primit? In rest e simplu de observat ca Spania sufera mult cand este atacata furibund si pe contraatac dar cum sa faci asta ? Cu 5 fundasi? Cu atacant lent? Cu 3 mijlocasi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close