FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Florin Prunea mizează pe ambiția „tricolorilor”: „Echipa este făcută după chipul și asemănarea lui Cosmin Contra”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 09:25

Florin Prunea (51 de ani) a prefațat, la GSP LIVE, meciul dintre România și Spania, din cadrul preliminariilor EURO 2020 și s-a declarat încrezător în ceea ce privește calificarea.

„N-o să fie simplu, chiar dacă întâlnim o echipă care nu mai este ce era, să defileze cu toate echipele cu care juca. 

Sigur, avem și noi problemele noastre: jucători care nu evoluează la echipele de club sau au jucat foarte puțin, dar compensăm prin acest entuziasm, jucăm în fața propriilor suporteri, pe un stadion arhiplin și bineînțeles ambiția, ambiția lui Cosmin Contra. Jucătorii când vin la echipa națională... se vede clar că această echipă este făcută după chipul și asemănarea antrenorului.  

Vine Spania la București și pentru noi orice rezultat este un bonus. Va fi o atmosferă frumoasă. Nu cred eu că vom pierde calficarea dacă vom pierde cu Spania. În meciurile cu Spania, orice reușești e un bonus. 

Am așteptări mari de la portar și bineînțeles de la grup, pentru că nouă ne lipsesc individualitățile. Grupul poate face diferența”, a spus Florin Prunea, la GSP LIVE.  

Suntem GSP LIVE! Cum batem Spania? Oamenii din fotbalul românesc ne răspund la această întrebare. Costin Ștucan și Ionuț Chirilă prefațează confruntarea de pe Arena Națională. Scrie-ne părerea ta despre meci și noi o citim în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Miercuri, 4 septembrie 2019

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA // Anghel Iordănescu pune presiune pe națională: „Ar fi o catastrofă să nu ne calificăm!” + „Contra a greșit cu Săpunaru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bumix
bumix  •  05 Septembrie 2019, 15:13

ADICA PROST

780708698710213
Razvan Claudiu  •  05 Septembrie 2019, 10:33

Nasol atunci!

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Septembrie 2019, 10:29

***,bravo Florinel,iar gicu grozav e cireașa:)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close