FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Primul „11” prin ochii lui Ionuț Chirilă: „Aș pregăti o surpriză majoră, știu pe cine aș băga pe teren”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 16:02

Ionuț Chirilă a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a prefațat meciul dintre România și Spania, din preliminariile EURO 2020. 

Eu aș juca cu Niță în poartă. Mie îmi place elementul surpriză în fotbal. Aș juca cu un jucător care nu se așteaptă să joace diseară. Este un portar de reacție, care a avut niște execuții incredibile în niște partide în care a salvat-o pe FCSB. Aș juca cu un portar de tipul lui Lobonț, iar Niță este apropiat. 

Stanciu este un jucător de zonă centrală, de pasă decisivă, nu este un jucător de bandă, pentru că nu are viteză. Lui Stanciu îi dai o zonă mai mare de acțiune și nu îl izolezi lângă tușă. Eu aș juca diseară cu Cicâldău și Bordeianu la închidere, cu Stanciu ofensiv.  

(n.r. de ce Bordeianu și nu Răzvan Marin) În condițiile în care Deac joacă pe dreapta, există niște relații și niște automatisme între acești jucători care joacă în aceeași echipă a CFR-ului și care se simt mai bine.  

Pe mine dacă mă întrebi, aș juca clar cu Toșca, Nedelcearu, Chiricheș, fără doar și poate, Benzar. Linia de fund este clară pentru mine. Aș fi vrut Marcelo în stânga, dar nu îl avem, jucăm cu Toșca. Maxim stânga, Cicâldău cu Bordeianu la mijloc, Deac dreapta, Stanciu în fața lor și vârf de atac Pușcaș”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP LIVE. 

Echipa propusă de către Ionuț Chirilă: Niță - Benzar, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca - Cicâldău, Bordeianu - Deac, Stanciu, Maxim - Pușcaș.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Spaniolii au retrăit confruntarea din Ghencea: „Lăcătuș l-a făcut knock-out pe Goikoetxea și i-a distrus genunchiul lui Camacho” » Replica lui Lăcă în Marca!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
fcsp
fcsp  •  05 Septembrie 2019, 18:08

Mulțumim lui Dumnezeu ca nu ești tu selecționer! Un complexat.

kamouniyak
kamouniyak  •  05 Septembrie 2019, 17:46

-ultima parte- Bordeianu greseste prea multe pase si noi va trebui sa iesim din aparare ci mingi precise, altfel recupereaza ei sus si ne dau gol. As fi avut intre 5 si 7 jucatori sub 22 de ani in primul 11 (Radu, Nede, poate Pascanu, poate Stefan, Baluta, Marin si Puscas). Cu Florinel Coman si Cicaldau in lot si ar fi fost toti 11 de la tineret daca Man si Cristi Manea nu aveau probleme. Echipa de rezerve: Tatarusanu- Manea/Cretu, Rus, Burca/Pascanu, Fl Stefan/Tosca- Rotariu, Bordeianu, Cicaldau, Coman/Mitrita- Hagi/Paun- Keseru

kamouniyak
kamouniyak  •  05 Septembrie 2019, 17:44

-continuare la comentariu- ca spaniolii nu sunt buni la cap. Asa facea si Milanul lui Ancelotti si Nesta si Kaladze sau care mai jucau fundasi centrali nu aveau probleme in a respinge. Plus ca Andone si Puscas ar putea acoperi fiecare marginile in timpul constructiei lor, pentru ca sunt atacanti mobili, care alearga mult si recupereaza. Andone ar fi venit spre stanga, Puscas spre dreapta. Ar fi strans acolo cu fundasii laterali si R Marin pe stanga si Deac pe dreapta. Deac a mai jucat inter la echipa de club anul trecut si are capacitate de efort ridicata. Intre Ianis si Stanciu mai de viitor e Ianis, dar pentru meciul asta as fi mers pe Stanciu, care alearga mai mult si recupereaza (desi da si multe pase slabe). Ar fi putut face pressing pe fundasii centrali adversi cand Andone si Puscas se duceau in parti, dar ar fi strans si in centrul liniei mediene cand urca Buquets cu mingea sau cand Deac si Marin strageau in laterale sa ajute fundasii laterali. Pe contratac aveam 2 oameni (Andone si Puscas) care sa lucreze impreuna si sa ajunga cu pase la finalizare. Asa, doar lui Puscas ii va fi greu sa tina de minge (sa fie pivot) si sa ajunga si la finalizare. Asta e un meci din care unul cu calitatile lui Andone nu trebuia sa lipseasca. Pe Baluta l-am pus acolo fiindca e totusi in lotul lui Brighton, e cu echipa mare. N-a jucat 2 etape de Premier League, nu un sezon intreg. Nici nu e altcineva. Sa incep cu Paul Anton??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează