FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

România, start catastrofal de campanie! O singură dată s-a mai întâmplat asta

România a pierdut cu Armenia, 2-3, și s-a îndepărtat astfel de calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Cu două eșecuri în primele 3 partide în actuala campanie, „tricolorii” au egalat un record negativ. +24   FOTO
România a pierdut cu Armenia, 2-3, și s-a îndepărtat astfel de calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Cu două eșecuri în primele 3 partide în actuala campanie, „tricolorii” au egalat un record negativ.

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2021 23:02 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 23:11

România a pierdut cu Armenia, 2-3, și s-a îndepărtat astfel de calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Cu două eșecuri în primele 3 partide în actuala campanie, „tricolorii” au egalat un record negativ. 

Într-o singură campanie pentru Campionatul Mondial România a mai pierdut două din primele 3 partide. Se întâmpla în preliminariile pentru CM din 2002. Atunci, cu Ladislau Boloni selecționer, „tricolorii” capitulau de două ori în fața Italiei, 0-3 la Milano, 0-2 la București.

În urmă cu aproape 20 de ani, România termina pe locul 2 grupa din care au mai făcut parte Ungaria, Georgia și Lituania, ratând calificarea la turneul final din Coreea de Sud și Japonia după barajul dramatic cu Slovenia (2-3 la general).

Cele mai tari imagini din meciul Armenia - România 3-2

+20 FOTO

România, start prost de campanie: cum arată clasamentul

Concluziile lui Mirel Rădoi, după Armenia - România 3-2

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Rădoi se gândește la demisie, FRF are la îndemână 3 posibili selecționeri: galonați, liberi și îndrăgostiți de națională!

Rădoi, exasperat de eșecul cu Armenia: „E inadmisibil! Am emoții și cu Liechtenstein”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
popescu222
popescu222  •  01 Aprilie 2021, 00:18

Comparatie fara sens. Una e sa te bata Italia, alta e sa te bata Armenia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close