FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Rădoi, exasperat de eșecul cu Armenia: „E inadmisibil! Am emoții și cu Liechtenstein”

Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, și-a stăpânit cu greu calmul la finalul înfrângerii de la Erevan. +24   FOTO
Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, și-a stăpânit cu greu calmul la finalul înfrângerii de la Erevan.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:41 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 23:05

Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, și-a stăpânit cu greu nervii la finalul înfrângerii de la Erevan.

  • România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

„Nu rămânem cu absolut nimic pozitiv după acest eșec. Sincer, chiar mi-e greu să văd lucruri pozitive. Le-am spus și jucătorilor că, în aceste condiții, am emoții și cu Liechtenstein. 

M-aș fi așteptat la orice, dar nu la așa ceva, la o asemenea lipsă de atitudine și personalitate! E inadmisibil! Încercăm să ne luăm de gât cu Germania, cu Spania, cu Franța, dar Armenia ne-a dat o lecție de atitudine în această seară”, a declarat Rădoi.

Mirel Rădoi, discurs fără precedent: „Jucătorii n-au făcut exact ce le-am spus! Parcă nu mai știau fotbal” + „Mă gândesc la demisie!”
ARMENIA - ROMÂNIA 3-2
Mirel Rădoi, discurs fără precedent: „Jucătorii n-au făcut exact ce le-am spus! Parcă nu mai știau fotbal” + „Mă gândesc la demisie!”

România, start prost de campanie: cum arată clasamentul

Cele mai tari imagini din meciul Armenia - România 3-2

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

Mirel Rădoi, găsit vinovat de Ilie Dumitrescu! Momentul de neînțeles: „Mai faci asta atunci? Doar dacă îi ai pe Makelele și Gattuso”

Vocile Gazetei: Armenia - România, comentat LIVE pe GSP.ro de Alin Buzărin, Theodor Jumătate și Eduard Apostol

„ROȘU” în Armenia - România! Intrare inexplicabilă a lui Pușcaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  01 Aprilie 2021, 10:36

Probabil ca daca eram intr-o grupa cu Gibraltar , Andora si Malta si se calificau primele doua aveam si noi sanse.Daca in grupa mai erau Luxemburg si Insulele Faroe era nasol .

131624217670160
Geani Muraru  •  01 Aprilie 2021, 00:53

Radoi a incarcat nationala numa cu *** lu nea Jiji care isi dau cu stangu in dreptu si pentru care terenul de fotbal ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  31 Martie 2021, 22:49

Demisia Radoi!Acest antrenor mediocru nu merita NICIODATA sa fie selectionerul Romaniei...sa ne lase cu jocul lui " ofensiv" si sa aiba demnitate si sa isi dea demisia!Sa vina Dan Petrescu, Olaroiu sau Sumudica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează