FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // FOTO Imaginea cu Viorica Dăncilă în timpul meciului a devenit virală + Ce a postat Klaus Iohannis

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 10:14

România a fost învinsă de Suedia, scor 0-2, motiv pentru cei doi candidați la prezidențiale, Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, să iasă cu un mesaj pentru „tricolori”. 

Ambii politicieni au postat mesaje pentru echipa națională în timpul meciului. Pe lângă mesaj, Viorica Dăncilă a postat și o imagine în care apărea urmărind meciul. Fotografia a devenit imediat virală pe internet, iar mulți dintre cei care au distribuit-o s-au amuzat pe seama faptului că faptul că biblioteca din fundal e goală. 

„Mult succes tricolorilor! Să fiți învingători! Suntem alături de voi!”, a fost mesajul lui Dăncilă înainte de joc. 

Președintele Klaus Iohannis a avut și el un mesaj: „În această seară, cu toții suntem alături de tricolori în duelul cu Suedia din preliminariile Campionatului European de fotbal. Hai, România!” 

România a ratat calificarea la EURO 2020 din Grupa F preliminară, dar mai are o șansă în primăvară. „Tricolorii” vor juca în luna martie în play-off-ul Ligii Națiunilor (o semifinală și o finală) pentru a putea merge la turneul final de anul viitor. Tabloul barajelor va fi decis după finalul preliminariilor EURO 2020.

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Scandal uriaș! Suedezii acuză rasismul! Vom juca barajul cu porțile închise: „Românii s-au umplut iar de rușine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează