FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 1-0

ROMÂNIA - SUEDIA 1-0 // Eroul victoriei, modest la final: "Sunt fericit doar pe jumătate"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 23:28

 Dorin Rotariu, 22 de ani, marcatorul unicului gol din victoria României, scor 1-0 contra Suediei, nu e pe deplin fericit după partidă.

 

"A fost un meci greu. Nu mă consider erou. Am fost doar inspirat la faza aia. Puteam să șutez prost, să nu intre. Important e că am fost agresivi, exact ca ei.

Suedia e o echipă care a învins Italia și s-a calificat la Mondial. Noi suntem mai tehnici, avem un plus de imaginiație, dar pentru a învinge Suedia trebuie o dăruire ieșită din comun. A trecut mult timp de la Mondialul din '94. Am dovedit încă o dată că suntem o echipă bună, în schimbare și abia așteptăm meciurile oficiale. 

Este prima mea convocare alături de domnul Contra. Cel mai important lucru este să câștigi când ai un antrenor nou. Capeți încredere, e un spirit de echipă deosebit. Îți iese jocul altfel.

Sunt fericit doar pe jumătate. Îmi doream mai mult de la mine. Nu am fost pe deplin mulțumit de jocul meu", a declarat Rotariu la Pro X.

"Dedic golul iubitei mele și lui Patrick Ekeng (n.r. Ekeng, decedat în 2016, era născut pe 26 martie 1990). A fost un coleg minunat și un prieten apropiat. Nu-l voi uita niciodată. Vreau ca primul meu gol la națională să fie în memoria lui"
Dorin Rotariu

Citește și:  Revanșă amicală după 24 de ani » Golul superb al lui Rotariu a răpus rezervele Suediei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valeri_gazaev
valeri_gazaev  •  28 Martie 2018, 00:03

Imi place atitudinea lui. Intotdeauna trebuie sa vrei mai mult, sa ai asteptari mari de la tine. Desi a marcat un gol ce s-a dovedit decisiv la chiar prima convocare, Rotariu dovedeste ca are mentalitatea corecta. Bravo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close