FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // Calcule calificare: Ce facem dacă nu batem Suedia? Avem ȘANSE MARI să prindem barajul de Liga Națiunilor! Depindem de un meci de joi

Articol de , - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 09:01

Naționala României are șanse mari să prindă barajul de Liga Națiunilor, unde sigur va juca în deplasare meciul din semifinale, iar adversara se va alege, prin tragere la sorți, dintre Scoția și Islanda.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.
  • Ambele meciuri vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Dacă batem Suedia, rămânem în cărțile calificării la Euro, dar tot ne-ar fi greu să terminăm între primele două. Am avea nevoie să nu pierdem în ultima etapă cu Spania, o echipă care e deja matematic la Euro, dar are motive să joace serios până la final: să-și apere statutul de cap de serie pe care l-ar avea la tragerea la sorți pentru grupele de la Euro 2020.

Suntem optimiști, dar suntem și realiști. Și trebuie să vedem și să analizăm în ce situație am fi și în cazul, mai probabil, că vom termina în afara primelor două locuri în această grupă preliminară.

Vom juca sau nu barajul de Liga Națiunilor? SINGURA CONDIȚIE pentru ca România să ajungă în play-off-ul Ligii Națiunilor este ca în Grupa A, Cehia să se califice în dauna lui Kosovo.

Cu două etape înainte de final, clasamentul primelor 3 arată așa:

#ECHIPĂPUNCTE
1.Anglia15
2.Cehia12
3.Kosovo11

Mâine seară se joacă Cehia - Kosovo, un meci aproape decisiv. Foarte probabil, dacă Cehia nu va pierde, va termina peste Kosovo, aceasta din urmă va avea un meci infernal și în ultima etapă, acasă cu Anglia.

Dacă Kosovo va termina peste Cehia, atunci România va fi out de la barajul de Liga Națiunilor! 

În schimb, dacă ajungem în acest play-off, care nu depinde de locul pe care terminăm în actuala grupă, putem să fim chiar și pe locul 4, apar două variante, în urma simulării celor 3 scenarii posibile de pe site-ul UEFA. 

Dacă nu vor fi surprize de proporții în finalul actualelor preliminarii, atunci cele 16 echipe care vor avea acces la barajul de Liga Națiunilor vor fi următoarele, pe fiecare divizie în parte: 

ROMÂNIA - SUEDIA // Calcule calificare: Ce facem dacă nu batem Suedia? Avem ȘANSE MARI să prindem barajul de Liga Națiunilor! Depindem de un meci de joi


Divizia B și Divizia D au completate tabloul play-off-ului. În C vor fi sigur cele 3 care și-au câștigat grupa de Liga Națiunilor, Scoția, Norvegia și Serbia, iar procedura UEFA presupune tragere la sorți, din restul de 4 echipe, Bulgaria, Israel, Ungaria și România, pentru a fi desemnată echipa care va completa barajul de C. 

1. Dacă vom fi echipa care fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci vom întâlni sigur Scoția în semifinale. De ce obligatoriu Scoția? Fiindcă a fost echipa cu cel mai bun punctaj din toată Divizia C și în semifinale va avea parte de cea mai slabă echipă. Meciul s-ar disputa în Scoția! În cealaltă semifinală din C se vor duela Norvegia și Serbia, la Oslo.

2. Dacă nu vom fi echipa care va fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci vom merge să completăm tabloul play-off-ului în Divizia A. Și vom întâlni sigur Islanda, în semifinale, pentru că suntem cea mai slabă echipă de Liga Națiunilor din C. De asemenea, vom evolua în deplasare. În cealaltă semifinală ar putea fi oricare două formații dintre Bulgaria, Israel și Ungaria.

Locul finalei se trage la sorți 

Barajele de Liga Națiunilor se vor disputa la finalul lunii martie, iar finalele celor 4 divizii se vor disputa pe terenul uneia dintre cele două finaliste, locul urmând să fie stabilit prin tragere la sorți.

Deci România ar putea disputa la București o posibilă finală de Liga Națiunilor. De exemplu, împotriva Norvegiei, dacă va fi în Divizia C, sau împotriva Israelului sau Ungariei, dacă va fi în Divizia A.

Tragerea la sorți pentru play-off-urile Nations League va avea loc vinerea viitoare, pe 22 noiembrie, la Nyon!

ROMÂNIA - SUEDIA // Calcule calificare: Ce facem dacă nu batem Suedia? Avem ȘANSE MARI să prindem barajul de Liga Națiunilor! Depindem de un meci de joi

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali îl face praf pe Contra:  „Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?! Habar n-ai de fotbal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
ertyuiop
ertyuiop  •  14 Noiembrie 2019, 17:19

ce alambicat e totul!

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  13 Noiembrie 2019, 22:20

uefa decission comission d disciplina; echipele din LIGA 2 DIVIZIA B care a u RAMAS in LIGA 2 DIVIZIA B in urma RETRAGERII din campionat insolventa s au faliment clasate ma i sus in clasament care a u RAMAS cu un nr ma i mare de puncte VOR AVEA DREPTUL SI ONOAREA de a CONTINUA in LIGA 2 DIVIZIA B dar cu o depunctare de puncte - MINUS 10 ZECE PUNCTE din start;aici avem cazul.metaloglobus bucuresti -MINUS 10 ZECE puncte pt FAYR PLAY.DECI metaloglobus ACUM trebuie s a aiba -MINUS 10 puncte din 26 douazecisisase p actuale castigate pe teren-MINUS 10 zece puncte pt FAYR PLAY fata de celelalte 19 competitoare;fara suparare;asa e FAYR PLAY fata de toti toata lumea fata de toti COPIII.deci metaloglobus 26p-10 puncte= 16 sisprezece puncte ACUM trebuie s a accepte REGULA FAYR PLAY FRF+LPF=FRF+UEFA anul trecut metaloglobus bucuresti a u SCAPAT de RETROGRADARE cu NOROC ACUM trebuie s a LUPTE pt evitarea retrogradarii asa e normal;ASA sa niiii ajutiiii DUMNEZEU.AMIN

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  13 Noiembrie 2019, 20:58

UEFA comission d disciplina: in LIGA 2 DIVIZIA B RO MANIA au DREPTUL SI ONOAREA de a fii ANTRENORI numai ANTRENORIII cu LICENTA PRO FESSIONISTA uefa LICENTA pt LIGA 1 SUPER DIVIZIA A + LICENTA LIGA 2 DIVIZIAB = care a u CE L PUTIN 10 ZECE PREZENTE IN ECHIPA NATIONALA ROMANIA NATO UE la CM CAMPIONATELE MONDIALE si in preliminariile CM CAMPIONATELE MONDIALE.care a u CEL PUTIN 10 ZECE TRICOURI PARTICIPARI IN colectia de ACASA. incepand de AZI ACUM.TOTI ANTRENORII din LIGA 1 SUPER DIVIZIA A si LIGA 2 DIVIZIA B AU DREPTUL SI ONOAREA de a avea ACTIVITATE in paralel si antrenori la echipa de COPIII+JUNIORI+REZERVE+U 21+ECHIPA DE SENIOARE FEMININ +JUNIOARE+U21 FEMININ inepand de ACUM AZI.FRF+LPF= FRF TOATE COMISSIILE au TOT DREPTUL si ONOAREA de a APLICA IMEDIAT IN REGIM DE ORDONANTA DE URGENTA REGULAMENTUL UEFA.MULT SUCCES LA TOTI COPIII.ASA S A N E AJUTE DUMNEZEU. VICTORIE SI CALIFICARE ROMANIA 3_O SWEDEN goluri IANIS HAGI DIRECT DIN CORNER MIN 5 BUDESCU DIRECT DIN CORNER MIN 33 DI MITRITA DIN ACTIUNE MIN 45+1 .COPCHIII TOTI COPIII ROMANIA PESTE 10 000 000 ZECE MILIOANE IN TARA SI DIASPORA SI PESTE 50 000 CINCIZECI MIII PE NATIONAL ARENA VOR VICTORIE SI CALIFICARE. TREBUIE SA FACEM NOI TOTI O NATIUNE TOTUL PT VICTORIE .ASA S A N IIIII AJUTIIIII DUMNEZEU.AMIN

Vezi toate comentariile (21)
Comentează