FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // Florin Prunea, mesaj clar pentru Dan Nistor: „Dacă nici acu nu ești titular, retrage-te de la națională!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 22:46

Florin Prunea, fost internațional și actual președintele la Dinamo, a vorbit despre meciul România - Suedia, din preliminariile EURO 2020, și despre mijlocașul dinamovist Dan Nistor, 31 de ani. 

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la ProTV.

„Dacă Nistor nici acum nu joacă la echipa națională, înseamnă că poate fi un capitol închis pentru el! Dacă nici la forma asta nu e titular, e greu să mai spere. Adică să joace din primul minut. Dacă evoluează 7-10, e greu să arate ce poate. El este un jucător foarte bun și e în vârf de formă. 

Noi trebuie să atacăm și Dan Nistor este un mijlocaș care ajută atacul. E un jucător disciplinat tactic. Din punct de vedere fizic, stă foarte bine.  Cu Suedia trebuie să avem să avem răbdare, dar să jucăm cu tupeu. Trebuie să jucăm la turație maximă tot meciul și să nu facem greșeli. Trebuie să jucăm cu inima și extrem de inteligent”, a declarat Florin Prunea la  TV Digi Sport. 

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

 

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali îl face praf pe Contra:  „Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?! Habar n-ai de fotbal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  13 Noiembrie 2019, 09:08

Cu toate că selecţionarea unui titular obişnuit să joace în cooperativă, pentru evitarea retrogradării este nebunie curată.

140624939699851
Marius Dumitrescu  •  13 Noiembrie 2019, 08:15

ma mir ca se baga in seama unul care ne-a pierdut cel mai important meci cu Suedia din toata istoria!!! din alt punct de vedere cred ca Nistor e mai bun in formula de start decat Ianis!!! pentru simplul motiv ca el joaca mereu la echipa de club !!!

bisisica5
bisisica5  •  13 Noiembrie 2019, 05:40

Bai Contra tu esti presul Majestatii Sale sau esti dinamovist ?? Il bagi pe Printisor si nu joaca Nistor?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează