FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // „Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 18:04

România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 

Divizia B și Divizia D au completate tabloul play-off-ului. În C vor fi sigur cele 3 echipe care și-au câștigat grupa de Liga Națiunilor, Scoția, Norvegia și Serbia, iar procedura UEFA presupune tragere la sorți, din restul de 4 echipe, Bulgaria, Israel, Ungaria și România, pentru a fi desemnată echipa care va completa barajul de C.  

1. Dacă vom fi echipa care fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci vom întâlni sigur Scoția în semifinale. De ce obligatoriu Scoția? Fiindcă a fost echipa cu cel mai bun punctaj din toată Divizia C și în semifinale va avea parte de cea mai slabă echipă. Meciul s-ar disputa în Scoția! În cealaltă semifinală din C se vor duela Norvegia și Serbia, la Oslo. 

2. Dacă nu vom fi echipa care va fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci vom merge să completăm tabloul play-off-ului în Divizia A. Și vom întâlni sigur Islanda, în semifinale, pentru că suntem cea mai slabă echipă de Liga Națiunilor din C. 

LOCUL FINALEI SE TRAGE LA SORȚI 

Barajele de Liga Națiunilor se vor disputa la finalul lunii martie, iar finalele celor 4 divizii se vor disputa pe terenul uneia dintre cele două finaliste, locul urmând să fie stabilit prin tragere la sorți.

Deci România ar putea disputa la București o posibilă finală de Liga Națiunilor. De exemplu, împotriva Norvegiei, dacă va fi în Divizia C, sau împotriva Israelului sau Ungariei, dacă va fi în Divizia A.

Tragerea la sorți pentru play-off-urile Nations League va avea loc vinerea viitoare, pe 22 noiembrie, la Nyon!

Vezi și: 

ROMÂNIA - SUEDIA // FOTO Vasile Mogoș, eroare decisivă la debutul în națională + Cum am luat golurile, fază cu fază

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
adytza74
adytza74  •  16 Noiembrie 2019, 10:38

Daca schimbam antrenorul (urgent) si pus Sumudica sau Petrescu ,facuta selectie calumea si fara experimente si "mai dat o sansa lui..." poate ne calificam.

chris_bu67
chris_bu67  •  16 Noiembrie 2019, 09:57

mergem la baraj......la Vidraru !

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  16 Noiembrie 2019, 08:46

Ce naiba sa cautam la CE cand noi am batut Malta si Faeroe (si pe aia cu emotii)? Poate doar daca am juca intr-o grupa cu San Marino, Gibraltar si sa tremuram cu Liechtenstein

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close