FOTBAL  »  NATIONALA  »  

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO Mirel Rădoi, surprins de neconvocarea lui Ionuț Radu: „Poate au fost mai apreciate evoluțiile celorlalți portari”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 14:42

Selecționerul Cosmin Contra nu l-a selecționat pe Ionuț Radu (22 de ani) pentru „dubla” cu Suedia și Spania din preliminariile EURO 2020. Mirel Rădoi e surprins de hotărâre.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciurile sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

„Nu mă aşteptam, dar e clar că în momentul de faţă Cosmin decide cine trebuie convocat şi cine nu. E clar că el are şi argumentele pro şi contra şi probabil că a ajuns la soluţia asta prin raţionamentele lui. Nu ştiu dacă merge neapărat pe experienţă, probabil că au fost foarte apreciate evoluţiile lui Silviu Lung şi ale celorlalţi portari decât cele ale lui Radu”, a declarat Rădoi conform TV Telekom Sport. 

Pe cine a ales Contra

Radu a făcut parte din lot la precedenta acțiune, cea cu Norvegia și Insulele Feroe. Acum, selecționerul i-a convocat pe Ciprian Tătărușanu, Silviu Lung Jr. și Florin Niță. 

Alegerea e una stranie la prima vedere. Fostul căpitan al naționalei de tineret este titular la Genoa, în Serie A, iar în week-end a reușit un meci perfect, în egalul alb scos pe terenul lui Napoli. De cealaltă parte, Tătărușanu este rezervă la Lyon, Niță a pierdut postul de titular la Sparta Praga, iar Lung Jr. evoluează la Kayserispor, ultima clasată din Turcia. 

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

Cosmin Contra a anunțat lotul pentru „dubla” cu Suedia și Spania: Alibec și Budescu sunt surprizele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
portardelegenda
portardelegenda  •  11 Noiembrie 2019, 23:39

problema nu e ca nu l-a convocat acuma ci de ce l-a convocat pana acuma . Pot sa va ofer si un raspuns; DE FRICA SA NU-I SARA PRESA IN CAP . Mai ,,finule" ne mai pricepem si noi cate un pic si daca crezi ca nu vedem convocarile pentru alibi te inseli. Explica -ne tu mai copie a lui Simeone cum stabilesti selectionabilii ca din cate stiu eu FORMA SPORTIVA NU POTI AVEA CAND NU JOCI MECI DE MECI MACAR O REPRIZA. Mai banui ca te consulti des cu nasa ca deh tre sa mai ia si ea un comision de la transferuri si fara ,, vopse tricolora " nu prea vinde saracutza . Urmatorul selectioner va fi TOT Pietro Chiodi

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  11 Noiembrie 2019, 21:59

Din pacate, Ionut Radu cel Frumos nu este in forma momentan. Foarte bine ca joaca titular la echipa sa din Serie A, insa, la fel ca Ianis, mai are mult de lucrat pana sa fie jucator de nationala.

cneius
cneius  •  11 Noiembrie 2019, 19:56

"Alegerea e una stranie"??? ziarist incognito de carton si comentatori la fel ! Ce sa caute Radu la un meci decisiv ????? Acolo trebuie un portar cu experienta nu un pusti care sa-ti manince calificarea !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează