Comentarii (10)

remarque  •  02 Mai 2019, 18:39

Cand vom avea selectioneri care sa stie meserie, cand selectia se va face pe principii si nu pe interese si cand cei care conduc federatia vor avea o strategie sanatoasa pe care sa o urmeze consecvent, am putea avea o sansa. Dar cum asta nu se va intampla niciodata in Romania, ne vom afunda tot mai rau si vom da vina pe Jean Padureanu care e mort sau pe altii de la echipe mici. Tineti minte: pestele se impute de la cap.

Dragan Ionel  •  02 Mai 2019, 13:06

De la un asa mare antrenor si asa mare functionar in frf ma asteptam la o analiza a selectiei, a tacticii adoptate, a pregatirii fizice a jucatorilor etc. In primul rand, ar fi trebuit explicat de ce aceasta nationala are doar jucatori fcsb si viitorul.

Cezar Căruntu  •  02 Mai 2019, 12:55

Eu am o soluție: cantonament înainte de turneele finale sau de calificate, în care jucătorii sunt înfometați. Vom ieși campioni europeni și mondiali pe linie, la toate categoriile de vârstă.

Ion Popescu  •  02 Mai 2019, 12:12

FRF - o banda de profitori si incompeteti. Cu Burleanu in frunte !

cris4co  •  02 Mai 2019, 20:18

Foamea care ne-a facut si pe noi sa jucam in America...

Dragusin Lucian  •  02 Mai 2019, 19:52

un fripturist, O caracter, O antrenor, O jucator. Motive de doi bani. In schimb, au bani cu nemiluita pentru deplasari, diurne babane si O rezultate! Raspunde cineva? Raman cu banii, cu deplasari exotice, in timp ce fotbalul juvenil se duce de rapa!

Adrian Ionica  •  02 Mai 2019, 15:44

Si pe stoichita ce il face sa fie sluga? Caracterul..ca de foame nu moare , are destul adipos pe el..

invinctus  •  02 Mai 2019, 12:41

*** de cand ti au dat astia un *** de mila ca oricum nu faci nimik decat te plimbi bei si mananci gratis *** *** dar voi sunteti niste hoti e normal sa te bata orice echipa daca selectia este facuta pe pile si spagi !!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dizidentul Inutil  •  02 Mai 2019, 12:29

continuare... sa iti mustruluiesti '*** " alea care nu vad in fata decit bani masini si tute de genul *** ***. in concluzie distinse neica nimeni sa iti fie rusine de asemenea remarci. priveste in gradina proprie si la situatia din tara unde romania a devenit printre ultimele tari din europa... si tu vorbesti de lumea civilizata? nu ai vazut ca romanasii au furat pina si din masina aia distrusa cu razvan ciobanu? se fura la greu. banci arunate in aer , demente pe strazi si drogurile in floare la mare si nu numai ? verbul a gindi pentru tine este ceva ce nu exista... sa-ti fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dizidentul Inutil  •  02 Mai 2019, 12:26

analiza si iesiri pe gaura gurii de cartierist smecher. cum poti sa vorbesti bai minte neluminata de la federatia lui peste? ai prins o castana si erai ca panda cu cearcane cit pepenele verde la ochi nestiind ce sa faci. antrenor sa fi fost ? ai fost unul tare mercantilic si fara talent sau demnitate. se stie asta ca te-a luat la misto si anghel iordanescu sau dinu. ai prins o castana ca sa nu mori de foame. deduc ca foamea ar fi adus multe succese romaniei pe multe planuri daca ne gindim la anii 80. a dus la o rascoala de care au benficiat altii. romanul a v rut singe a avut singe si gata dupa ceva timp cinta " ceausescu sa ne ierti pe 22 am fost beti." facu si crima in zi de CRACIUN> pe unde erai tu atunci? ascuns dupa perdele asa cum au fost multi smecheri din fotbal? cel putin dinu o ajuta pe nina lui iliescu ca apoi sa ne vorbeasca de molima rosie ruseasca de marea romanie si oameni mari de stat prin postelnicu cel *** si alti ioan dinca teleaga ca deh badea era ginere si mai conducea si clubul dinamo. cum poti sa faci afirmatii de badaran de om fara vreun neuron. ia vezi tu cum ne fac austriecii din clipul cu padurile aparut recent ! tara "bananiera." ai stiut asta? sti pe ce loc sintem in europa la mai tot? exeptie facind hotiile si fraudele bancare unde multi din generatia ta sint superbogati si doar prostii au cazut la greu ? esti un om fara carcater si nu meriti sa lucrezi acolo sa fi corect sa nu jignesti sa iti mustrulu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează