NATIONALA  ·  ROMÂNIA U17

România U17, probleme înaintea Turului de Elită? » Jucători convocați din Italia

Articol de — Luni, 09 Martie, 14:44

Naţionala României U17 va merge în Belgia pe 23 martie pentru a participa la Turul de Elită. Lotul convocat de selecţionerul Adrian Văsâi (55 de ani) are în componență şi jucători din campionatul Italiei. 

Epidemia de coronavirus îi pune probleme selecţionerului României U17, Adrian Văsâi. „Tricolorii” urmează să se reunească pe 15 martie în țară, iar pe 23 martie ar trebui să plece în Belgia, gazda Turului de Elită. 

Din lotul de 23 de jucători convocați, Adrian Văsâi va alege doar 20, decizia fiind luată în urma cantonamentului din țară. Printre aceștia, se regăsesc și atacanții Claudiu Negoescu (16) și Ionuț Bătănaşi (16), ambii jucători ai formației SPAL. Toate zborurile din Italia sunt suspendate începând de azi și până pe 23 martie. 

„Tricolorii” s-au calificat la Turul de Elită după ce au găzduit turneul de calificare, unde au înregistrat două victorii și o înfrângere. România U17 face parte din Grupa 6 și va da piept cu Anglia, Belgia și Georgia.

  • România - Rusia 1-0;
  • România - San Marino 6-0;
  • România - Elveția 0-1;

„Nu stiu cum vom proceda. mâine vom lua o decizie pe acest subiect. Avem pregătiți și alți înlocuitori”, a spus selecționerul României u17

Estonia va găzdui turneul final în perioada 21 mai - 6 iunie 2020, iar câștigătoarele celor opt grupe și cele mai bune șapte locuri secunde se vor califica.

VEZI ȘI:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1