Articol de , - Publicat marti, 27 septembrie 2022 19:13 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 20:25

România U19 a învins Austria U19 cu scorul de 2-0 și s-a calificat la Turul de Elită pentru Euro 2023. Alexandru Pelici, selecționerul „tricolorilor”, a tras concluziile după jocul „tricolorilor”.

Instalat înaintea calificărilor, Alexandru Pelici a vorbit despe mandatul său ca selecționer, dezvăluind că acesta a avut doar 10 zile la dispoziție pentru a merge la Turul de Elită, altfel ar fi fost demis.

VIDEO. Alexandru Pelici, declarații după victoria României cu Austria

„Era un mandat de 10 zile. Acum 10 zile nu ne cunoșteam personal, eu nu îi cunoșteam pe jucători, îi știam doar din înregistrări. Am reușit împreună acum, dar nu al meu este meritul principal, ci al lor, al staff-ului, căruia îi mulțumesc că mi-a dat cele mai bune recomandări. Ei au făcut mare parte din selecție, sunt niște băieți minunați. 

Vă spun că am meritat să mergem mai departe, din punctul meu de vedere. Ei au nevoie de încurajări, încredere, trebuie să avem răbdare cu ei, că au potențial. 

Obiectivul e clar, contractul era până în mai, obiectivul e calificarea, iar dacă nu ne calificam, acum vorbeam despre alt selecționer. Am avut puțin timp să lucrăm împreună, dar în asta stă valoarea și talentul și am reușit”, a declarat Pelici la finalul partidei. 

Citește și: 

România U21, egal cu Țările de Jos U21 » „Tricolorii” lui Săndoi au avut o prestație solidă
ROMÂNIA U21 - ȚĂRILE DE JOS U21 0-0
România U21, egal cu Țările de Jos U21 » „Tricolorii” lui Săndoi au avut o prestație solidă
Ei ne-au dus în lumea a 3-a. Cele 33 de nume care au prăbușit naționala lângă Insulele Feroe și Luxemburg
Liga Națiunilor
Ei ne-au dus în lumea a 3-a. Cele 33 de nume care au prăbușit naționala lângă Insulele Feroe și Luxemburg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”