FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20 - CEHIA U20

FOTO „Perla” lui Hagi, gol senzațional în România U20 - Cehia U20! A doua victorie din istorie pentru naționala lui Lobonț

Reprezentativa U20 a României dispută astăzi, de la ora 19:00, un meci amical în compania reprezentativei similare din Cehia. +11   FOTO
Reprezentativa U20 a României dispută astăzi, de la ora 19:00, un meci amical în compania reprezentativei similare din Cehia.

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 20:58 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 19:53

Selecționata U20 a României a învins reprezentativa similară a Cehiei, scor 2-1, într-un meci amical disputat la Voluntari.

Bogdan Lobonț a adus eficiența italienilor în tabăra „tricoloră”. La prima ocazie reală de gol, în minutul 40, România U20 a deschis scorul prin Deniz Giafer. Fundașul central al lui Dinamo a fost pe fază la o respingere defectuoasă și a tras tare, din 6 metri. Oaspeții au egalat imediat după pauză, când Ladislav Krobot a transformat un penalty comis de portarul Hindrich. 

Radaslavescu, gol senzațional în România U20 - Cehia U20

Meciul a continuat fără evenimente notabile și fără vreun corner pentru „tricolori”. Minutul 85 a adus însă o sclipire din partea lui Eduard Radaslavescu. Mijlocașul de 17 ani al Farului a șutat fantastic de la aproximativ 25 de metri, cu mult efect exterior. A catapultat mingea în plasa laterală și a adus a doua victorie din istoria reprezentativei U20. 

Elevii lui Lobonț mai au o victorie, 2-1 cu Portugalia U20, și un eșec contra Angliei U20, scor 1-6.

România U20 - Cehia U20 » 2-1 

  • Au marcat: Giafer 40, Rădăslăvescu 85 / Krobot 50 (pen.)

S-a terminat partida!
min. 86, gol România U21: Eduard Radaslavescu, jucătorul Farului, a înscris un gol încântător. A șutat puternic, de la peste 25 de metri, cu mult efect exterior. Mingea s-a oprit aproape de vinclu, în plasa laterală. 
min. 50, gol Cehia U20: Hindrich faultează în careu și nu poate bloca lovitura de pedeapsă rezultată.
A început repriza secundă!

+7 FOTO

S-a terminat prima repriză! România este în avantaj, scor 1-0.
min. 40, gol România U20: Deniz Giafer, apărătorul lui Dinamo, s-a trezit cu mingea la picior la 6 metri de poarta cehilor, după o deviere nefericită a unui adversar. A tras tare, imparabil. 
min. 36: Suciu preia superb, printre doi adversari, o pasă venită de la Ghindoveanu, dar șutul este modest, pe centrul porții. 
min. 29: „Tricolorii” încă nu și-au creat o șansă reală de gol.

A început partida! 

România U20: Hindrich - D. Grosu, Coubiș, Giafer, Buta - Ghindoveanu, Grameni, Perianu - A. Bani, Sociu, Cr. Dumitru 
Rezerve: Silveanu, Eftimie - Bîrzu, Mustacă, M. Ilie, Oroian, Văsălie, A. Istrate, Radaslavescu, A. Mărginean, Duțu, Casiadi-Bako 
Selecționer: Bogdan Lobonț

Cehia U20: Markovic - Kozeluh, Pojezny, Vlcek, Suchomel - Jonas, Kristan, Tkac - Rynes, Kozac, Krobot 
Selecționer: Jin Zilak

Lotul convocat de Bogdan Lobonț pentru meciurile cu Cehia U20 și Germania U20

PORTARI: Otto Hindrich (CFR Cluj), Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii), Alexandru Silveanu (Concordia Chiajna) 

FUNDAȘI: Darius Grosu (Metaloglobus), Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Matei Ilie (Padova/Italia), Deniz Giafer (Dinamo București), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Gabriel Buta (Farul Constanța), Andrei Coubiș (AC Milan/Italia) 

MIJLOCAȘI: Ovidiu Perianu (FCSB), Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), , Soma Casiadi Bako (Csikszereda), Eduard Radaslavescu (Farul Constanța), Constantin Grameni (Farul Constanța), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Alin Văsălie (Minaur Baia Mare), Ahmed Bani (Dinamo București), Alexandru Oroian (Hermannstadt) 

ATACANȚI: Cristian Dumitru (FC Argeș), Robert Mustacă (Unirea Slobozia), Andrei Istrate (Politehnica Iași), Toni Suciu (CSC Șelimbăr)

Numerele alese de „tricolori” pentru meciul cu Cehia U20

„Perla” lui Hagi, gol senzațional în România U20 - Cehia U20! A doua victorie din istorie pentru naționala lui Lobonț
FOTO: FRF.ro

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 7 octombrie » Ar trebui să sacrificăm meciul cu Germania?

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Dezbaterea zilei, 7 octombrie » Ar trebui să sacrificăm meciul cu Germania și să ne concentrăm 100% pe cel cu Armenia? „ Rădoi să menajeze artileria grea cu nemții” vs. „Nu ne permitem să pierdem la scor”

CORESPONDENȚĂ GSP Ce trebuie să știe fanii români care vin la meciul cu Germania » În ce condiții se poate intra în țară + cum se face accesul pe stadion

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  07 Octombrie 2021, 23:03

Hagi nu a avut si nu are perle, doar petarde nimic mai mult.

csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  07 Octombrie 2021, 20:11

Portarul CEFERIST PESEDIST îngroapă România

csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  07 Octombrie 2021, 19:48

Dacă tot vrei sa insisti cu Giafer nu îl mai juca fundaș central, nu are fizic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează