FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA U20

Record la meciul cu Italia! Acordul găsit de FRF și municipalitate

Egal alb între România și Italia U20 la Târgoviște // sursă foto: Facebook @ Echipa națională
Egal alb între România și Italia U20 la Târgoviște // sursă foto: Facebook @ Echipa națională

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 14:29 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 15:02

Naționala României U20 a stabilit un record de audiență, joi seară, la meciul cu Italia U20 (0-0), disputat pe stadionul "Eugen Popescu", la care au asistat 7.125 de spectatori (7.982 locuri), dintre care 40% au fost copii.

Până acum, recordul fusese cel stabilit la meciul România U20-Germania U20 (0-1) din septembrie 2022, de la Arad. S-a ajuns acum la această audiență și datorită protocolului încheiat între FRF și Municipalitatea Târgoviște, proprietara stadionului.

Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!
PROBLEME
Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!

Câte 3.000 de bilete gratuite de meci

Astfel, în urma unui document care a luat în calcul inclusiv partida de marțea viitoare, cu Polonia U20, naționala joacă gratis cele două partide, iar Primăria beneficiază de promovare în cadrul acestor acțiuni, plus de câte 3.000 de bilete gratuite la fiecare dintre cele două meciuri.

Acestea au fost dirijate pentru copii, fie de la școlile de fotbal, fie de la alte instituții de învățământ din oraș sau din zonele adiacente.

La partida cu Italia chiar au fost prezenți foarte mulți copii, alături de însoțitorii lor. Surse apropiate clubului au explicat acest protocol: „Dacă s-ar fi cerut o chirie pe stadion, poate că FRF ar fi ales o altă locație. Așa, orașul a avut oricum de câștigat, pentru că s-a produs o emulație cu ocazia acestor partide, iar Târgoviște a fost repus pe harta fotbalului românesc.

Municipalitatea a avut oricum de câștigat, pentru că delegația Italiei a stat câteva zile la hotelul Dâmbovița și la fel va fi și cu polonezii. Iar lotul României s-a cazat și se află în continuare în zonă de două săptămâni, la hotelul Del Ponte. Așa că toată lumea va ieși în avantaj”.

Avantaj și pentru campania electorală

Alte surse din oraș susțin că a fost și o mișcare inteligentă a edililor orașului, în perioada ce precede alegerile din acest an. Iar primarul Cristian Stan și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au avut de câștigat cel mai mult din această expunere și asociere cu FRF și o națională de fotbal. Mai ales că de câteva zile orașul este împânzit cu afișe mari, în care cei doi membrii PSD se prezintă ca o echipă, cu sloganul "Construim împreună".

Record la meciul cu Italia! Acordul găsit de FRF și municipalitate

Renovarea și modernizarea stadionului "Eugen Popescu" a fost realizată cu banii publici alocați de Primărie și Consiliul Județean.

12.500 leieste prețul pe care AFC Chindia îl plătește pentru închirierea stadionului la un meci, jumătate din tarifele stabilite de Consiliul Local pentru arena „Eugen Popescu”

Dar finalizarea lucrărilor a durat 4 ani, timp în care Chindia a fost nevoită să joace în Liga 1 toate partidele de acasă pe terenuri străine. La ultimul meci din sezonul precedent, cu FC Voluntari, s-a reinaugurat arena, dar nu a fost suficient pentru salvarea echipei de retrogradare în Liga 2, în urma remizei (2-2) cu ilfovenii.

Citește și:

Declarații incredibile! Căpitanul naționalei României și-a făcut praf șeful de la clubul din Superligă: „Un figurant! Dă în cap tinerilor”

Naționala lui Curelea, remiză cu liderul neînvins din Elite League U20 » S-a jucat pe un stadion aproape plin!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează