FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Andrei Vochin anunță transferul mai multor internaționali români: „Știu sigur”

România u21 // FOTO: Raed Krishan
România u21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 09:05

România U21 a impresionat la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinale, iar jucătorii „tricolori” sunt la un pas de transferuri importante.

Andrei Vochin, consilerul președintelui FRF, a vorbit despre jucătorii României U21 și a anunțat că o parte dintre aceștia se vor transfera în zilele viitoare.

Ştiu sigur că sunt 4-5 jucători care au mai multe oferte în momentul ăsta şi vor să vadă unde aleg să meargă. Important e să aleagă foarte bine”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Dintre jucătorii care au fost în lotul României la EURO 2019, cei mai curtați sunt Ianis Hagi (20 de ani, mijlocaș), George Pușcaș (23 de ani, atacant), Ionuț Nedelcearu (23 de ani, fundaș) și Alex Pașcanu (20 de ani, fundaș). Aceștia au fost oameni de bază la meciurile naționalei și au impresionat prin evoluțiile lor.

Citește și:

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul la Spartak! Rușii au făcut o ofertă record pentru Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gizeh
gizeh  •  08 Iulie 2019, 12:45

Vochin ... un parvenit! Ce aere de bădăran avea la San Marino!

pain89
pain89  •  08 Iulie 2019, 10:47

Radu și Cicaldau nu au impresionat? Și Baluță la fel?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează