FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0 // Ianis Hagi explică golul uluitor din corner: "Mă gândeam la asta încă din prima repriză"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 11 septembrie 2018 22:06

Ianis Hagi (19 ani) a fost omul meciului România U21 - Bosnia U21 2-0, reușind un gol și o pasă decisivă. Reușita lui Ianis din minutul 70, cea care a majorat avantajul "tricolorilor" a fost una magistrală! Mijlocașul a punctat superb, direct din corner, printr-o execuție care l-a derutat complet pe portarul advers. 

Ianis a explicat la finalul partidei raționamentul care l-a împins să execute cornerul direct pe poartă: "Mai avem două meciuri, este foarte important să câștigăm ambele meciuri rămase (n.r - cu Țara Galilor și Liechtenstein). 

De ce am ales să bat cornerul așa? A fost o inspirație de-a mea. M-am gândit încă din prima repriză, dar am așteptat a doua repriză când aveam vântul de partea noastră", a declarat Ianis, la interviurile de la finalul întâlnirii cu Bosnia. 

Citește și:  Ionuț Radu, despre golul de generic al lui Ianis Hagi: "Nici nu l-am văzut, mă legam la șireturi' » Ce a declarat Adrian Petre

Vezi aici toate detaliile de la România U21 - Bosnia U21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
godot
godot  •  12 Septembrie 2018, 15:58

Să fim serioși, a fost cel mai slab român, a pierdut toate mingile, nu a făcut presing, nu a dat o pasă, nu a creat niciun pericol, deși nu a avut sarcini defensive și au trecut zeci de baloane pe la el. A dat un gol norocos. E o caricatură, nu e fotbalist. Se vede la fiecare meci de Liga 1, s-a văzut la Fiorentina și se va vedea și mai clar dacă va ajunge la orice altă echipă decât cea patronată/antrenată de tatăl său.

10204072431627928
Mircea Serban  •  12 Septembrie 2018, 09:47
Postat de cluj_cluj pe 12 Septembrie 2018, 09:32

Bai Ianis... si marmota ciocolata invelea... Fix sa dai gol din corner te-ai gandit tu. TAi centrat la corner si vantul a impins mingea in poarta... Hai sa fim seriosi. Evident, asta nu iti stirbeste din merite, a fost un gol superb.

Intr-o zi, nevasta ii spune sotului -cam carcotas: -barbate, du-te la fereastra si vezi ca am impresia ca e un cal in curtea noastra! Se duce omu` si revine dupa cateva secunde bune... mai, nevasto! Nu e cal e un ***! Sotia are urmatoarea replica: ...omule eu te-am rugat sa te duci la geam nu sa te uiti in oglinda!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  12 Septembrie 2018, 09:32

Bai Ianis... si marmota ciocolata invelea... Fix sa dai gol din corner te-ai gandit tu. TAi centrat la corner si vantul a impins mingea in poarta... Hai sa fim seriosi. Evident, asta nu iti stirbeste din merite, a fost un gol superb.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează