FOTBAL  »  NATIONALA  »  U21

România U21, cantonament la începutul lunii august! Jucătorii convocați de Adi Mutu + prima reacție a selecționerului

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 13:09 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 13:21

România U21 va organiza un cantonament de pregătire în baza FRF de la Mogoșoaia în perioada 3-5 august. „Tricolorii mici” pregătiți de Adrian Mutu (41 de ani) vor disputa și o partidă amicală, contra celor de la Farul Constanța.

  • „Reunirea va avea loc la Mogoșoaia, luni, 3 august
  • Federația Română de Fotbal monitorizează evoluția COVID-19 la nivel național și, în cazul în care situația o va impune, acțiunea ar putea fi reprogramată sau chiar anulată”, se arată în comunicatul Federației

Cei 23 de jucători convocați de selecționerul Mutu:

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923);
  • Fundași: Radu Boboc, Virgil Ghiță (ambii Viitorul), Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt);
  • Mijlocași: Marius Marin (Pisa, Italia), Vlad Dragomir (Perugia, Italia), Olimpiu Moruțan, Darius Olaru (ambii FCSB), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani);
  • Atacanți: Dennis Man, Florinel Coman, Adrian Petre (toți FCSB), George Ganea (FC Viitorul).

EXCLUSIV Adrian Mutu, selecționerul României U21: „Aș fi putut să dezavantajez două echipe”

Imediat după confirmarea știrii, Adi Mutu a oferit declarații pentru GSP.ro, motivând decizia de a nu convoca niciun jucător de la CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, echipele care se bat pentru titlu în Liga 1.

Cu toate că am găsit înțelegere la CFR și Craiova, am zis că e mai bine să-i las pe fotbaliștii respectivi să pregătească preliminariile cupelor europene, fiind situația asta delicată în finalul de sezon. Deși voiam să fac o faptă bună, aș fi putut să dezavantajez cluburile. Nu are nicio legătură cu situația de coronavirus de la cele două echipe. Oricum, dacă era vreunul pozitiv, îl lăsam acasă. 

Am decis ca eu și staff-ul să intrăm în cantonament la Mogoșoaia de pe 30 iulie. Acolo se dezinfectează tot periodic și cred că vom avea cele mai bune condiții. Pe această cale, țin să mulțumesc Federației, pentru că m-a sprijinit în demersul meu. Vreau să-mi impun cât mai bine modelul meu de pregătire”, a spus Mutu, pentru Gazetă.

VIDEO Mutu vorbește despre depresia instalată la jucătorii care pleacă să joace afară: „Dacă îți pierzi încrederea, s-a terminat”

Citește mai multe știri de actualitate:

Situație incredibilă cu 8 ore înainte de finala Cupei României! Covăsnenii încă nu știu dacă pot folosi un fotbalist

Toni Petrea poate intra în ISTORIE în această seară, alături de Bergodi sau Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează