Comentarii (25)

Gelu Cristean  •  19 Iunie 2019, 19:15

nu cred asa ceva, nu sunteti voi, chiar nu cred sa nu fi facut aia din berceni nicio oferta sau i-o fi spus meme ca nu are valoare baiatu`

adriann_  •  19 Iunie 2019, 18:29
Postat de klauz pe 19 Iunie 2019, 07:17

Are sange pe sosete pentru ca nu-si stie taia unghiile... Titlurile voastre ridicole le bat pe cele din libertatea. A dat un gol frumos dupa ce a primit cadou o minge de la croati, a stiut ce sa faca cu ea. Dar va fi fotbalist? Discutabil. In afara de gol, nu a facut mare lucru. E si dizarmonic, uitati-va la labele picioarelor ce mari sunt si aproape ca are picior plat. Asta inseamna ca nu poate alerga prea mult si ca nu poate suta de la distanta, unde mingea trebuie prinsa cu siretul. Sunt altii mult mai buni in lot.

Englezii aia care au at 3.5 milioane pe el n-au medici :))) Noroc cu meme zis "negustorul de Caviar", campion olimpic la proba de parandarat viteza :))) Ala stie si cu platfusul si cu genetica, asa i-a adus pe Elton zis "firu' ierbii" si pe "Carlos sacalul fara dinti" :)))

klauz  •  19 Iunie 2019, 18:15
Postat de wishmaster pe 19 Iunie 2019, 16:31

asta era pentru klauz, "prietenul omului"...

Esti proasta si ofticata... Exact pentru alde tine scriu astia pe gsp ca sangele scos pe sosete de prostia unuia care nu stie ce ghete sa-si ia e dovada de sacrificiu pe jambiere. Tu le faci click-uri si de aia reduc si ei nivelul si scriu in stil de spatele blocului... Inteleg ca te supara termenii medicali, bolta plantara, picior plat, malformatie, prostie, dupa cate vizite la doctor ai facut la viata ta ***, dar comentariile nu erau de nivelul tau si, oricum, ia nu mai intra pe site pana nu ai golit tot *** zilnic de ***, in intregime!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster  •  19 Iunie 2019, 16:31
Postat de wishmaster pe 19 Iunie 2019, 16:30

băi cumetre, credeam ca ești crrrretyn doar la tenis, dar acum realizez ca ești multilateral dezvoltat :D

asta era pentru klauz, "prietenul omului"...

wishmaster  •  19 Iunie 2019, 16:30

băi cumetre, credeam ca ești crrrretyn doar la tenis, dar acum realizez ca ești multilateral dezvoltat :D

Oana Stanciu  •  19 Iunie 2019, 14:41

Ce interese se ascund printre aceste rânduri pline de răutate? Cui nu-i place cum a jucat băiatul ăsta? Se zice că Dracul a pus paznici la cazanele cu smoală pe cei mai „draci” de pe pământ: Stalin la cazanul cu ruși, Hitler la cel cu nemți etc. La români nu a fost nevoie - cum scotea unul capul, primea lovitura de la cel de lângă el și era îngropat imediat. Nimeni nu reușea nimeni să se facă văzut!

bulletproof  •  19 Iunie 2019, 14:40

Probabil, l-au strâns ghetele, și s-au spart "bataturile" !

klauz  •  19 Iunie 2019, 11:36

Ii faceti un deserviciu lui balutza. I-ati aratat picioarele, acum oricine pricepe poate observa ca labele picioarelor sunt malformate, prea lungi si inguste, plus bolta plantara prabusita (=picioare plate). Medical nu are ce cauta in fotbal, englezii aia s-au pacalit si cu asta.

klauz  •  19 Iunie 2019, 11:33

Observ ca prea putini comentatori se tin de topic... Interventii pe langa subiect sau chiar rafuieli personale. Aricolul este despre baiatul asta care nu are incaltari adecvate, iar unghiile i-au produs sangerari taind din carne. Asta e dovada de prostie, nu de "sacrificiu"! Titluri de ziar de impachetat peste...

Valentin Onea  •  19 Iunie 2019, 10:23

Indiferent de parcursul in viitoarele meciuri, aceasta echipa trebuie sa fie incorpore transferata la nationala mare. Dar asta presupune si schimbarea antrenorului. E necesar la acesti copii minunati de un antrenor curajos si cu viziune, ceea ce din pacate Contra nu le are.

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează