FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

OFICIAL FRF, decizie de ultimă oră! Meciul România U21 - Danemarca U21 nu se mai joacă la Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 17:27

Federația Română de Fotbal a decis ca meciul România U21 - Danemarca U21, din preliminariile EURO 2021 să fie mutat la Ploiești. 

Meciul care urmează să joace pe 31 martie, de la 19:30, fusese programat inițial la Craiova, acolo unde oficialii FRF se așteptau la un număr mare de fani. După ce au fost interzise manifestările publice cu peste 1.000 de persoane, din cauza epidemiei de coronavirus, Federația a decis să mute meciul la Ploiești, pe are „Ilie Oană”, anunță site-ul FRF.

Decizia a fost luată pentru ca „tricolorii” să stea în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea pe toată perioada premergătoare meciului. Mai mult, partida se va juca fără spectatori în tribună

Meciul este unul esențial pentru România U21. După 5 meciuri, România are 10 puncte și este pe locul doi, la 5 puncte de liderul Danemarca, și are nevoie de victorie pentru a păstra șanse la locul 1 în grupă. Partida va reprezenta debutul lui Adi Mutu pe banca naționalei de tineret. 

Pe stadionul de la Ploiești, în octobmrie 2018, România obținut calficarea la EURO 2019. Echipa antrenată atunci de Mirel Rădoi s-a impus în meciul cu Liechtenstein, scor 4-0.

Clasament Grupa 8

Cum își recuperează fanii bani 

FRF a anunțat procedura prin care fanii care și-au luat bilete la meciul România U21 - Danemarca U21 își pot recupera banii înapoi.

  • Până miercuri, 18 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un e-mail de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete.
  • În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa [email protected].
  • Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa [email protected], începând cu data de 18 martie 2020. Contravaloarea biletelor (cu excepția taxelor de curierat, procesare sau transfer bancar, conform condițiilor de vânzare de bilete ale bilete.frf.ro și bilete.ro) va fi returnată în contul completat în formularul de retur.
  • Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.
  • Persoanele care au achiziționat bilete offline prin intermediul magazinelor partenere sunt rugate să scrie un e-mail la adresa [email protected].

Citește și: 

FRF, măsură strictă privind reducerea răspândirii COVID-19: „Fără strângeri de mână”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  11 Martie 2020, 08:24

De ce sa fie simplu cand poate fi complicat. Procedura ferefista de recuperare a banilor este de rasul curcilor. Pana si intr-un wc public se puteau returna biletele si sa se restituie banii...

vasiledumi
vasiledumi  •  11 Martie 2020, 07:48

La Craiova , aveau avantaj ca venea lumea la stadio in număr mare și probabil pe asta se bazau tricolori mici. Din cauza virusului asta se joaca cu porțile închise și probabil s-au gândit ca e mai bine sa joace lângă Bucuresti .

aius
aius  •  10 Martie 2020, 20:36

Mutati si finala Cupei Romaniei, fiindca veti avea avea un mare esec la incasari !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează