FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 LA EURO 2019

ROMÂNIA U21 la EURO 2019. Mirel Rădoi speră la un miracol: "Vine momentul să schimbăm istoria! Mbappe să rămână unde e"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 19:49

România U21 va înfrunta Franța, Anglia și Croația în grupa C la EURO 2019. Mirel Rădoi crede că "tricolorii" sunt capabili să lupte de la egal la egal cu marile favorite ale turneului din Italia. 

"Nu puteam cădea doar cu echipele pe care le voiam. Am venit să ne batem cu cei mai buni și asta vom face. Trebuie să câștigăm cu oricine dacă vrem să ajungem în semifinale. Știm că avem palmares negativ cu Anglia și Franța, dar ca orice istorie, vine un moment în care trebuie schimbată. 

Indiferent de adversar, vom pune probleme. Naționala Franței are mulți jucători care au făcut pasul la echipa mare. Cred că Mbappe e bine, sănătos, și trebuie să rămână acolo. Nu cred că vor risca o accidentare la un european de tineret.

Vorbim de un turneu final și vom gestiona bine cu siguranță momentul. Venim să ne bucurăm de fotbal. Croația e un adversar pe care nu l-am urmărit foarte mult, doar ultimele două meciuri din grupă", a declarat Rădoi la Pro X.

Kylian Mbappe (19 ani), campion mondial cu naționala mare a Franței în 2018, este eligibil și pentru reprezentativa de tineret.

4este cota pe care o au francezii și englezii la câștigarea trofeului, cea mai mică dintre toate participantele

Vezi și: ROMÂNIA U21 la EURO 2019 // Jucăm cu marile favorite la câștigarea trofeului! Prezentarea Franței și a Angliei, coloșii din grupă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
apollon
apollon  •  23 Noiembrie 2018, 20:12

Ilie Dumitrescu, jos pantalonii !!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează