FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21 4-0

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Rădoi e sigur pe jucătorii săi: ”Și dacă jucam EURO în Gibraltar, românii veneau după acești băieți” + Ce le-a cerut cluburilor

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 23:28

ROMANIA U21 LA EURO 2019. Selecționerul Mirel Rădoi a fost foarte fericit pentru calificarea naționalei sub 21 de ani la EURO 2019 din Italia și are mare încredere în elevii săi pentru partidele din viitor.

”Sunt mândru de băieții mei. Am avut emoții cu Liechtenstein. La pauză m-am relaxat. În momentul în care am semnat am spus că vom lua 12 puncte. Am găsit aici un grup valoros și unit. Au niște caractere extraordinare. E cea mai mare performanță pentru mine. Jucătorii se puteau califica și fără mine.

Am cerut permisiunea cluburilor să-mi mai lase jucătorii încă două ore pentru a ne bucura împreună. La cum arăta campania asta, cred că oriunde ar fi fost EURO, chiar și în Gibraltar, ar fi venit o mulțime de români după acești băieți”, a declarat Rădoi la Pro X.

”Am ținut special că Daniel Isăilă să fie lângă jucători prin videoconferință alături de noi”, a adăugat Rădoi, moment în care jucătorii au intervenit și l-au luat cu asalt pe selecționer, deși încă vorbea la microfonul televiziunii care a transmis meciul.

”Mă bucur enorm pentru voi. Ați umplut stadioanele. Voi meritați toate felicitările și baftă multă la EURO” Daniel Isăilă către jucătorii României U21

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează