FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

EXCLUSIV // UPDATE Fotbalistul din lotul României U21 care a acuzat simptome de COVID-19 înaintea meciului cu Malta a fost testat pozitiv!

Din informațiile Gazetei Sporturilor, fotbalistul care s-a simțit rău înaintea partidei cu Malta este Radu Boboc (21 de ani), fundașul dreapta al celor de la Viitorul. +27   FOTO
Din informațiile Gazetei Sporturilor, fotbalistul care s-a simțit rău înaintea partidei cu Malta este Radu Boboc (21 de ani), fundașul dreapta al celor de la Viitorul.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 13:07 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 11:49

Federația Română de Fotbal a informat că un fotbalist din lotul U21 a avut simptome de Covid-19 înaintea meciului de aseară cu Malta (4-1) și din această cauză nu a fost prezent la Giurgiu, fiind lăsat la hotel. 

UPDATE 15 octombrie 11:45 - Radu Boboc, testat pozitiv cu COVID-19

FRF a anunțat în această dimineață faptul că testul fotbalistului în cauză, Radu Boboc, a fost pozitiv. Acesta se află în izolare în aceste momente, fiind al doilea fotbalist depistat pozitiv din lotul naționalei U21, după Alexandru Pașcanu.

Știrea inițială - Un fotbalist din lotul României U21 s-a simțit rău înainte de meciul cu Malta

Din informațiile Gazetei Sporturilor, fotbalistul care s-a simțit rău înaintea partidei cu Malta este Radu Boboc (21 de ani), fundașul dreapta al celor de la Viitorul. Acesta nu a făcut parte din lotul „tricolorilor mici”.  A fost izolat în cantonament. Boboc a efectuat în această dimineață un test pentru Covid-19 și așteaptă rezultatul, informează FRF.

EXCLUSIV // UPDATE Fotbalistul din lotul României U21 care a acuzat simptome de COVID-19 înaintea meciului cu Malta a fost testat pozitiv!

România U21, probleme cu Covid-19

Fundașul central Alexandru Pașcanu și antrenorul secund Răzvan Rotaru au fost deja confirmați cu noul coronavirus. Din cauza celor două rezultate pozitive, selecționerul Adrian Mutu s-a izolat și nu a putut sta pe bancă la victoria cu Malta U21. Locul i-a fost luat de Mihai Stoichiță.

Comunicatul emis de FRF

Unul dintre fotbaliștii din lotul de la U21 a prezentat simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Fotbalistul s-a simțit rău înainte de plecarea la stadion, motiv pentru care nu a mai făcut deplasarea la Giurgiu. Acesta a acuzat o stare de greață și, având în vedere cele două cazuri de Covid-19 confirmate la lotul Under 21, s-a decis izolarea acestuia. În această dimineață i s-a făcut testul și se așteaptă rezultatul acestuia.
- Comunicat FRF

FOTO Cele mai tari imagini din România U21 - Malta U21

+23 FOTO

Clasamentul în grupa României U21:

EchipăMeciuriPuncte
1. Danemarca9m25p
2. ROMÂNIA9m19p
3. Ucraina8m 10p
4. Finlanda9m10p
5. Irlanda de Nord9m9p
6. Malta8m1p

Programul finalului de preliminarii:

  • 17 noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda

Citește și alte știri despre România U21: 

Prindem ultimul bilet de Euro? GSP vă prezintă calculele de calificare din toate grupele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează