FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA U21 - ROMÂNIA U21

Modificare de urgență în lotul României U21 » Octavian Popescu a părăsit cantonamentul

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 09:59 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 10:32

România U21 va juca marți cu Elveția U21 într-un meci pentru locul 1 în grupa pentru EURO 2024, dar nu se va putea baza pe Octavian Popescu.

Federația Română de Fotbal a anunțat azi că extrema de 20 de ani la FCSB a părăsit cantonamentul, acuzând probleme medicale.

Scuze, băieți, pentru bășcălie!
editorial
Scuze, băieți, pentru bășcălie!

Octavian Popescu nu va juca în Elveția U21 - România U21

Fotbalistul de la FCSB nu a jucat în victoria cu Albania U21 (5-0), iar selecționerul Daniel Pancu a dezvăluit după meci că a acuzat o accidentare și că va face mai multe investigații. Testelemedicale au arătat că Octavian Popescu nu va fi recuperat la timp, astfel că el a părăsit cantonamentul „tricolorilor”.

Octavian Popescu a acuzat probleme medicale, în urmă cu două zile, la antrenamentul oficial pentru meciul cu Albania. Pentru a nu risca o accidentare, stafful medical a decis ca acesta să fie supus unor investigații, în urma cărora s-a constat că jucătorul nu va putea fi apt pentru meciul cu Elveția. Mijlocașul nu va face deplasarea în Elveția cu România U21.

 - comunicat FRF

Ratează Octavian Popescu meciul cu Dinamo?

Octavian Popescu riscă să rateze și meciurile echipei sale de club. FCSB va juca duminică, împotriva lui Dinamo, iar oficialii echipei speră să-l recupereze la timp. Extrema nu a jucat nici în utlima etapă, 2-1 cu FCU Craiova, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe.

Octavian Popescu a bifat 19 meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. A reușit 3 goluri și două pase de gol. Evoluțiile sale nu au fost pe placul patronului Gigi Becali, care l-a criticat în dese rânduri.

Octavian Popescu a avut ceva probleme musculare, la inghinal, aductor,  zilele astea. Astăzi am întrebat dacă poate intra. A spus că nu se simte bine. Nici nu era cazul pentru că scorul era unul lejer pentru noi. Asta nu știu (n.r. - dacă va juca în următorul meci, cu Elveția, pe 21 noiembrie). Vom vedea ce se întâmplă sâmbătă și vom lua o decizie. 

- Daniel Pancu, pe 17 noiembrie

VIDEO Daniel Pancu, despre starea lui Octavian Popescu: „Niște probleme musculare”

Citește și:

Incredibil: România e acum în urna a doua la Euro! Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Elveția nici nu știe ce o așteaptă pe Arena Națională » Jucăm cu locul 1 pe masă, iar meciul e SOLD-OUT!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  19 Noiembrie 2023, 10:53

Romania a pierdut un jucator bun ...de 100 milioane E...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează