FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21 1-1

Mutu l-a surprins pe Panduru în România U21 - Olanda U21: „M-a mirat! Nu mă așteptam” » Și Stoichiță a fost uimit de decizie

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 08:07 / Actualizat joi, 25 martie 2021 09:30

După România U21 – Olanda U21 1-1, în grupele EURO U21, Mihai Stoichiță și Basarab Panduru au comentat alegerea din defensivă făcută de selecționerul Adrian Mutu.

Cronica meciului România U21 - Olanda U21 1-1, AICI!

Acesta l-a titularizat în mod surprinzător pe Denis Ciobotariu, în detrimentul lui Radu Drăgușin sau Andrei Chindriș, iar fundașul lui CFR Cluj a fost depășit ușor la golul olandezilor.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și Basarab Panduru, fost internațional, s-au declarat surprinși de alegerea lui Mutu, dar cei doi nu-l acuză pe Ciobotariu pentru golul marcat de Olanda U21.

 „Cred că nici Ciobi nu s-a așteptat să fie titular! Iar în prima repriză a fost încărcătura psihică extraordinară. În partea a doua a crescut nivelul. 

Nu pot să-i reproșez o fază dintr-un meci! E normal să aibă încărcătura emotivă. Probabil că meciul acesta îl va ajuta să joace mai bine în continuare", a spus Mihai Stoichiţă la TV Telekom Sport.

Adrian Mutu a sărit să-l apere pe Denis Ciobotariu: „Nu a pierdut omul din marcaj, nu a greșit la gol”
EURO U21
Adrian Mutu a sărit să-l apere pe Denis Ciobotariu: „Nu a pierdut omul din marcaj, nu a greșit la gol”

Basarab Panduru: „Mă așteptam să joace Chindriș”

Panduru spune că se aștepta ca Andrei Chindriș, fundașul lui FC Botoșani, să fie titular.

„Drăguşin cred că a jucat doar cu Malta titular. El nu a jucat nici înainte ca titular. M-a mirat că a fost ales Ciobotariu. Eu mă gândeam că va juca Chindriş! M-a surprins titularizarea lui Ciobotariu.

A fost doar faza aceea, dar acolo e pericol mare când marchezi om la om. Uita-te la Schuurs ce înălțime are! Nu cred că e uşor nimănui să-l ţină pe acest jucător. E uşor să-ţi scape din marcaj. Ulterior, lucrurile s-au îndreptat și nu mi s-a părut că a avut probleme”, a spus Panduru.

4e nota primită de Ciobotariu din partea GSP, cea mai mică dintre „tricolori”

Euro U21, clasamentul grupei A:

Mutu l-a surprins pe Panduru în România U21 - Olanda U21: „M-a mirat! Nu mă așteptam” » Și Stoichiță a fost uimit de decizie

Programul României la Campionatul European U21:

  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA (19:00) 
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA (19:00)

FOTO. Imagini tari din România U21 - Olanda U21

+8 FOTO

VIDEO. Adrian Mutu: „Poate meritam mai mult!”

Citește mai multe știri despre România la Euro U21:

Ilie Dumitrescu, încântat de prestația României U21: „Să ne gândim la adversar” » Ce spune despre Mutu și ce jucători a remarcat

4 „tricolori” cu prestații solide în fața Olandei U21 + Cei doi care au dezamăgit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  27 Martie 2021, 21:54

CIOBOTARIU a greșit în ambele meciuri! N-a câștigat dueluri directe, a dat pe lângă minge, .... E PRAF! Dar nu putem să ghicim de ce este titular! Probabil lui Mutu încă îi place PRAFUL! Dacă-l titularizează și cu Germania, închid televizorul!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  25 Martie 2021, 10:20

Pasarab are teme. E mandatat de jiji să facă reclamă jucătorilor de la CFR.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează