FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0

ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0 // Cel mai selecționat "tricolor" laudă echipa lui Mirel Rădoi: "Sper să fie un nou început!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 21:05

România U21 a trecut de reprezentativa similară a Țării Galilor, scor 2-0, și e la un pas de EURO 2019. Dorinel Munteanu, cel mai selecționat fotbalist român, crede că se naște o nouă generație de succes. 

"Ceea ce a realizat România în ultimele 3 jocuri este de apreciat și felicitat. Am văzut o echipă care își dorește să se califice, atât prin atitudine cât și prin jocul propriu-zis. Cred că nu se mai pune problema calificării. Avem jucători valoroși și un grup extraordinar.

Lumea își dorește fotbal de calitate, calificări. Tinerii noștri au demonstrat ce pot și nu se vor opri aici. Eu sper ca generația asta să fie începutul unei noi generații care să aducă calificări repetate. Majoritatea jucătorilor au calitate, depinde foarte multe de saltul pe care îl vor face anii următori", a declarat Dorinel Munteanu la Pro X. 

Vezi și: ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0 // S-a născut noua Generație de Aur! Tricolorii merg 99,99 % la EURO 2019 după un meci PERFECT

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează