NATIONALA  ·  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21, VINERI, 19:00, PRO X, GSP.RO

ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 // Dilemă majoră pentru Rădoi » Plusurile și minusurile celor 3 jucători care se luptă pentru un singur post

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de — Joi, 11 Octombrie 2018, 10:06

Dilema lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Țara Galilor din preliminariile EURO 2019: are trei vârfuri clasice care pot intra oricând în partida de mâine, Andrei Ivan, Adi Petre și George Pușcaș. 

Dacă, de la mijloc în jos, echipa României pare puternic nituită, Rădoi are dileme în atac. Și, de data aceasta, nu pentru că ar avea puține variante. De exemplu, la meciul cu Bosnia, Pușcaș și Ivan au fost suspendați. Acum, însă, ambii pot intra din primul minut.

Și îl mai au alături, în tripleta din care va alege Mirel, și pe Adrian Petre. Interesant, toți trei stranieri, evoluând în Austria (Ivan), Danemarca (Petre) și Italia 2 (Pușcaș).

Care sunt plusurile și minusurile celor trei înainte de jocul decisiv de mâine, cu Țara Galilor?

Cum ar putea arăta România U21: Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - Cicâldău, Nedelcu - Man, I. Hagi, Fl. Coman - Pușcaș (Ivan)

Vezi și:  6 lucruri neștiute despre Dragoș Nedelcu, unul dintre cei mai valoroși jucători de la naționala U21: tricoul la care a visat din copilărie + cine e colegul de la FCSB care l-a uimit

Iată clasamentul în acest moment:

Mai sunt de jucat partidele Liechtenstein - Portugalia (11 octombrie), România - Țara Galilor (12 octombrie), România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Vezi și:Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (1)

ray51  •  11 Octombrie 2018, 11:00

Sa fie cum vrea Radoi. Da' am o opinie pe care vreau s-o transmit: Cicâldău trebe sa arate mai mult, sa faca mai mult. Atat. Mult succes dragi tineri !

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1