FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21

ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 // VIDEO Contra l-a „sabotat” pe Rădoi: „Le pregătisem ucrainenilor o surpriză cu Florinel Coman”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 18:38

Mirel Rădoi, selecționerul României U21, a susținut azi o conferință de presă înainte meciului de joi cu Ucraina U21, din preliminariile EURO 2021.

  • România U21 - Ucraina U21 se joacă joi, 10 octombrie de la ora 20:30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.  Meciul e pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

Antrenorul „tricolorilor” susține că absența lui Florinel Coman, convocat la naționala mare, e una importantă și că jucătorii sunt mai concentrați față de primul meci, pierdut cu Danemarca, 1-2.

„La felul cum au decurs lucrurile de la reunire, spun că suntem pregătiți, atât noi, cei din staff, cât și jucătorii. E momentul revanșei! De aceea am ales să jucăm la Ploiești. Mulți dintre jucători au pierdut calficarea la U19 aici, contra Ucrainei (n.r. la EURO U19). Mâine va fi meciul revanșei. 

Față de meciul cu Danemarca nu vor fi multe lucruri schimbate. Dacă e ceva de remediat din acel meci ar fi acele prime 20 e minute, care nu mi-au plăcut. Le-am explicat asta și jucătorilor. Eu cred că a fost vorba de lipsă de concentare. Dacă și cu Ucraina, o echipă la fel de bună ca Danemarca, poate cu o dinamică mai bună, începem la fel, s-ar putea termina mai rău. Sper ca jucătorii să înțeleagă ce le-am zis și să înceapă bine”, a declarat Mirel Rădoi.

„Absența lui Coman e grea”

„Fundașului dreapta al Ucrainei îi pregătisem o surpriză cu Florinel Coman. Absența lui e una grea. Este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern și era normal să facă pasul spre naționala mare. Dar sunt jucători care-l pot înlocui, Drăguș, Neicuțescu, Carnat sau Mihăilă”, a adăugat selecționerul

LOTUL CONVOCAT DE CĂTRE MIREL RĂDOI

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj) 

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș) 

Mijlocași: Tudor Băluță (Brighton / Anglia), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Mihai Neicuțescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova) 

Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Denis Drăguș (Standard Liege / Belgia) 

CLASAMENT GRUPA 8

 

În această campanie de calificare sunt eligibili jucătorii născuți începând cu 1 ianuarie 1998. La EURO 2021, turneu final cu 16 participante găzduit de Ungaria și Slovenia, se califică direct cele 9 câștigătoare de grupe și cel mai bun loc doi. Celelalte 8 selecționate de pe pozițiile secunde vor disputa un baraj în dublă manșă pentru a completa cele 4 locuri rămase.

Citește și:

Incertitudini mari pentru Ucraina înaintea jocului cu noi: „România e favorită". Accidentați și probleme cu pașaportul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cornelconasu
cornelconasu  •  10 Octombrie 2019, 13:05
Postat de dumitru82drugan pe 10 Octombrie 2019, 09:16

Sunt jucatori buni la varsta asta in tara dar cu *** de BOIANGIU finul lui Stoichita si mediocritatea lui Mirel sigur nu o sa se califice . Cu U21 a fost meritul lui ISAILA

Adrian Boingiu și nu ”Boiangiu”, a fost antrenorul loturilor de U17 și U19 înainte de a fi la U21 și foarte mulți din jucătorii actuali sunt foști elevi ! Lui i se datorează în mare măsură rezultatele naționalei de tineret, e un antrenor foarte bun , el cunoaște cel mai bine potențialul jucătorilor și face munca nevăzută, Rădoi e doar interfața lui Stoichiță ! PS. Boigiu era la loturile naționale de juniori înainte ca Stoichiță să fie la FRF !!!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Octombrie 2019, 09:16

Sunt jucatori buni la varsta asta in tara dar cu *** de BOIANGIU finul lui Stoichita si mediocritatea lui Mirel sigur nu o sa se califice . Cu U21 a fost meritul lui ISAILA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  10 Octombrie 2019, 09:12

Daca stam intr-un jucator atat la U21 cat si la echipa mare, e clara aria de selectie cat si 'ochiul' selectionerilor...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează