FOTBAL  »  NATIONALA  »  AZI E ROMÂNIA U23 - AUSTRALIA U23

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA Exercițiu hazliu la antrenamentul „naționalei” olimpice, înaintea duelului cu Australia U23 » Ce a făcut Rădoi

Articol de - Publicat marti, 08 iunie 2021 12:20 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 12:51

România U23 va disputa în această seară, de la ora 21:00, ora la București, ultimul meci de verificare al stagiului iberic, contra Australiei, o altă formație calificată la Jocurile Olimpice de la Tokio. Este al doilea duel după cel cu Mexic (0-1).

  • România U23 încheie turneul de pregătire de la Marbella, diseară, de la ora 21, în compania altei echipe calificate la Jocurile Olimpice, Australia U23. Jocul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima.
  • Eduard Apostol este trimisul special GSP în Spania, în cantonamentul „tricolorilor”

Printre cei ce vor asista la partidă este și selecționerul primei reprezentative Mirel Rădoi, cel ce va conduce formația tricoloră la competiția din Japonia. 

La ultimul antrenamentului înaintea partidei cu „cangurii”, printre exercițiile comandate de Nicolae Dică - întrucât Rădoi nu s-a implicat în ședința colaboratorului său, fiind doar supervizor - a fost și unul hazliu, la prima vedere, pentru jucători, comandat pentru a le testa atenția distributivă. 

VIDEO Distracție la antrenamentul României u23

Jucătorii au fost așezați în perechi de câte doi și au primit diferite comenzi, precum să-și atingă diferită părți ale corpului sau să se deplaseze într-o anumite direcție sau să fugă într-o parte la auzirea cuvintelor „alb” sau „albastru”.

+3 FOTO

Între părți extenuante ale antrenamentului, exercițiul a fost gustat de către fotbaliști.

 După ședința de pregătire, Mirel Rădoi a vorbit personal cu câțiva dintre jucători, explicându-le ce anume mai trebuie să corijeze, după ceea ce a văzut la antrenamente, oferindu-le sfaturi tactice. 

Echipa probabilă pentru meciul România U23- Australia U23: M. Popa - Boboc, Manea, Nedelcu, Velisar - Cîmpanu, M. Marin, A. Ciobanu, O. Popescu, Mățan - G. Ganea

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Concluziile GSP după Anglia - România: o certitudine, o surpriză și multe griji pentru Rădoi

Andrei Vlad, în TOP 3 portari la Euro! Nominalizările UEFA

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  09 Iunie 2021, 18:29

La ce coeficient de inteligenta au jucatorii si staff-ul, e nevoie de atentie distributiva pentru a alege o varianta din doua...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează