FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un fost internațional e categoric, după România - Germania: „Asta e problema românului, crede că e rupt din stele și că e miezul!”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 12:15 / Actualizat marti, 30 martie 2021 12:58

Viorel Moldovan, fost internațional și antrenor secund al României, a comentat înfrângerea României cu Germania, 0-1, din preliminariile CM 2022.

  • Armenia - România, miercuri, ora 19:00, preliminarii CM. 2022. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PRO X

Fost antrenor la Petrolul, Moldovan este de părere că nu există bază de comparație între naționala lui Mirel Rădoi și Germania, și că doar intervențiile lui Florin Niță au făcut ca scorul să nu ia amploare.

„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar, vai, ce diferență! Ce nivel au când rup ritmul! Despre ce vorbim?! Goretzka alerga cu 2-3 în spate!

E alt nivel,  e altă structură,  o altă filosofie. Clasă! Nu sunt supărat că nu am reuşit să obţinem un rezultat pozitiv, nici nu mă aşteptam la acest lucru. Până la urmă, e un super rezultat! E diferenţă, trebuie să recunoaştem. 

Văd anumite comentarii nerealiste, că nu e diferenţă mare. Măi, oameni buni, opriţi-vă și analizaţi-vă! Asta e problema românului, crede că e rupt din stele și că le ştie pe toate! Că e miezul. Nu ne putem compara cu Germania în momentul de faţă! 

Avem nivelul nostru şi suntem pe un drum bun.  E o generaţie interesantă, un selecţioner care vrea să schimbe filosofie. Îşi asumă anumite riscuri, dar diferenţa e enormă. Felicitări şi bravo lui Niţă! Dacă nu era Niţă, Germania ne dădea tocăniţă!”, a spus Viorel Moldovan la Look Sport.

VIDEO „Cum ți se pare actuala generație de la echipa națională?” Răspunsul sincer al lui Alexandru Bourceanu

Citește mai multe știri despre naționala României

România schimbă din nou hainele » Echipament inedit contra Armeniei: déjà vu de pe vremea când Rădoi era pe teren

Rădoi vrea să reinventeze fotbalul » Nicio mare echipă națională din ultimii 30 de ani nu și-a permis acest lux!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Martie 2021, 10:15

Esti un nimic! Ce ai facut la Chindia si Petrolul? Un "zero absolut!" Cine ti-a pus microfonul in gura este la fel de penibil ca prestia ta de antrenor! Ce ai realizat in fotbalul romanesc? Mai bine taceai decat sa iti etalezi "zestrea" de realizari!

ciuke
ciuke  •  30 Martie 2021, 16:54

Felicitari, Viorele! Ne tot amagim de ani de zile ascultand diversi "Mister-i" si "Nea".

radookoo
radookoo  •  30 Martie 2021, 15:08

Total de acord cu el!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează