FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

OFICIAL Echipa națională a pierdut un internațional crescut de Paris Saint-Germain

Virgiliu Postolachi (21 de ani)
Virgiliu Postolachi (21 de ani)

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021 11:46 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 12:42

Virgiliu Postolachi (21 de ani) a debutat în echipa națională a Republicii Moldova în partida cu Insulele Feroe, scor 1-1, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Virgiliu Postolachi s-a decis și a acceptat prima convocare de la Republica Moldova. FRF a încercat să îl înregimenteze pe tânărul atacant pentru echipa națională a României, dar UEFA nu l-a declarat eligibil pentru a evolua sub „tricolor”.

Virgiliu Postolachi a debutat pentru Republica Moldova

Pe stadionul Zimbru din Chișinău s-a disputat partida dintre Republica Moldova și Insulele Feroe. Scorul a fost deschis de Ion Nicolaescu, la prima fază importantă a meciului, iar Meinhard Olsen a restabilit egalitatea pe tabelă cu 10 minute înainte de fluierul final. În minutul 72, selecționerul italian Roberto Bordin l-a aruncat în luptă și pe Virgiliu Postolachi, care a bifat primele minute la „tricolorii” de peste Prut.

Virgiliu Postolachi s-a născut în Republica Moldova, dar s-a stabilit în Franța alături de părinți. Jucătorul a fost crescut la academia lui Paris Saint-Germain, iar în prezent evoluează pentru Vendsyssel, locul 10 în a doua ligă din Danemarca. Postolachi a anunțat de mai multe ori că își dorește să evolueze pentru România și a obținut cetățenia română în 2018, însă probleme juridice nu i-au permis să evolueze în tricoul echipei naționale. Până la urmă, a acceptat convocarea venită din Republica Moldova după ce a refuzat de câteva ori în trecut.

Echipa națională a pierdut un internațional crescut de Paris Saint-Germain
Virgiliu Postolachi a evoluat în perioada 2013-2017 la academia lui Paris Saint-Germain FOTO Imago

400 de mii de €este cota de piață a lui Virgiliu Postolachi

3 goluria marcat atacantul din Republica Moldova pentru echipele de juniori ale lui PSG

VIDEO. Paris Saint-Germain, lansare spectaculoasă a tricoului produs de Jordan pentru sezonul 2020/21

Citește și alte știri despre echipa națională:

Ce a remarcat Mirel Rădoi după „thriller-ul” cu Macedonia de Nord: „Este eterna problemă a fotbalului românesc”

România - Macedonia de Nord, în vârful audiențelor TV » Câți oameni au urmărit primul meci din preliminarii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
the.fixer
the.fixer  •  26 Martie 2021, 16:26
Postat de cky33 pe 26 Martie 2021, 15:49

Probabil stiti de cazul Munir ca va putea reprezenta Maroc-ul dupa ce a jucat un meci pentru Spania prin 2014, oficial chiar. Incepand de anul acesta, jucatorii pot sa joace pentru o alta tara daca sunt eligibili chiar daca au jucat pana in 3 meciuri oficiale pana la 23 de ani pentru o alta. La echipa noastra ar trebui convinsi Adeyemi si Daniliuc urgent. Postolachi si Corbeanu inca nu au demonstrat ca ar fi mai buni decat ce avem in prezent, insa primii doi mentionati au demonstrat cu prestatii solide in Champions League, respectiv campionatul francez. Dar eu nu inteleg de ce nu cineva de la federatie, gen Stoichita sa stie chestiile astea si sa ia pulsul constant. Stiu mai multe niste suporteri decat ei?

Stoichita are misiunea sa împingă jucătorii lui Becali la loturile naționale și sa primească și el €500-€1000!

cip1978
cip1978  •  26 Martie 2021, 16:09

Sa ne para rau ca am pierdut un jucator de Divizia B din Danemarca?

cky33
cky33  •  26 Martie 2021, 15:56
Postat de lagardere_72 pe 26 Martie 2021, 14:47

Dar de Theo Corbeanu care a debutat aseară cu gol pentru Canada ce spuneți? (Și are doar 18 ani).

Aici sa fim usor rezervati :) Canada a jucat cu Bermuda, o tara care in mod normal ar trebui sa aiba o echipa de fotbal onorifica, are o populatie de 70.000 de oameni. Cat au Deva sau Calarasi de exemplu. Sper ca in timp sa se renunte la aceste meciuri ciudate si inutile in care sunt implicate SUA, Canada, Australia (pana sa treaca la Asia) si Noua Zeelanda si sa se alature zonei Uefa unde cultural sunt aproape si isi permit costurile de deplasare. In acest moment Corbeanu este exact la nivelul lui Pascanu de la Leicester U23 fara meci la prima echipa, deci nu stiu daca ar trebui sa ne para atat de rau pentru el.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează