FOTBAL  »  NATIONALA  »  CSM BUCUREȘTI

S-a decis! Magnus Johansson a fost demis de la CSM București! Anunțul oficial: cine va conduce echipa + detalii de la negoiceri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 17:29

Așa cum Gazeta a anunțat de două zile, Magnus Johansson a fost demis de la CSM București. Antrenorul formației de handbal feminin a fostei campioane a Europei se desparte de CSM după o analiză din care reiese faptul că rezultatele n-au fost cele așteptate. Echipa va fi condusă de Adrian Vasile și Mihaela Ciobanu, interimari până la numirea unui nou antrenor. 

"Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti incheie colaborarea cu antrenorul Magnus Johansson. Dupa analiza si evaluarea ultimelor meciuri pe care le-a avut echipa feminina de handbal CSM Bucuresti, atat in Champions League, cat si in competiile interne, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si antrenorul Magnus Johansson au hotarat sa incheie colaborarea.

Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, si Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii. Urmatorul meci pe care echipa il va juca va fi in deplasare, in Norvegia, in data de 20 octombrie, cu echipa Vipers Kristiansand.

Sectia de handbal a CSM Bucuresti a primit mandat din partea Consiliului de Adminstratie pentru a negocia aducerea unui nou antrenor, in cat mai scurt timp posibil. Vom reveni cu numele antrenorului, imediat ce procesul de negociere va lua sfarsit", se arată într-un comunicat trimis către GSP. 

Citește și: EXCLUSIV Va fi dat afară după umilințele din acest sezon? Cine ar putea fi noul antrenor de la CSM București

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
caminero
caminero  •  18 Octombrie 2018, 11:33
Postat de Doru Ungureanu pe 17 Octombrie 2018, 18:49

Tot pe bani publici merge treaba? Păcat ca nu mai e Codruța în funcție...

Nu, draghe, este răsplătită îndeplinirea obiectivelor, măi ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baruch
baruch  •  17 Octombrie 2018, 22:01
Postat de Doru Ungureanu pe 17 Octombrie 2018, 18:49

Tot pe bani publici merge treaba? Păcat ca nu mai e Codruța în funcție...

a, extraordinar. corduta era firma privata, nu? da' cand csm a castigat liga te-ai bucurat? sau ai zis ca e meritul lui basexu? multumesc, n-astept raspuns.

dinamo100
dinamo100  •  17 Octombrie 2018, 21:31

Se dovedeste incaodata ce oameni haotici si habarnisti conduc un club care sta pe un morman de bani publici! Este foarte sugestiv pentru tot ceea ce inseamna administratie publica: coruptie si incompetenta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează